Bundan dört yýl önce banka aracý kurumda çok az param vardý. Aracý kurum danýþmanlarý bana 4.45 civarý goody aldýrdýlar. Inanýn 4 yýldýr bekledim . Hem zaman kaybý hemde para kaybýna uðradým. Dolar bazlý büyük zarar , vadeli yatýrsam bile kardaydim . Celik hoca bu kaðýdý 3 civarýnda begendigin i iletti . Onun için beklentisi , karlýlýðý iyi kaðýtlarý ucuzken almak para kazandýrýr. Sade düþünmek borsanýn temel kurali ...
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Gümüþ benimde beðendiðim bir materyal . Sanayide çok kullanýlan . Eloktronik ve diðer sýnai sektöründe kullanýlan. Altýna göre fiyatý ucuz olan bir metal . Tek handikapý dolar endeksine baðlý olmasý. Altýn yerine ben bunu tercih ederim . Bazý bankalarýn yatýrýmcý kurumlarýnda gr satýþý varmýþ. Çizelge için teþekkürler. Tabiki borsada fon þeklindede alinabilir .
.XAUTRY (Altýn Ons TL ) grafiði ve üzerinde yaptýðým zaman analizi bir yerlerde var. ( unuttum nereye koyduðumu )
Altýnda düþüþ beklediðimi anlatmýþým o grafikte.
MAÞALLAH form gercek amacýna dönmüþ kolay gelsin arkadaþlar
daha da güzel bilgiler paylaþmýþtým sabahleyin.
hisselerin topluca f/k oranlarý tablosu vardý.
hisselerin pd/dd oranlarý tablosu vardý.
hisselerin yýlbaþýndan bu yana dip deðerlerine uzaklýklarý (%) tablosu vardý.
iki-üç tane kendini bilmez, bana laf sokma derdinde olan densiz yüzünden hepsini geri sildim.
Teþekürler. Faizlerin düþmesi. Gayrý menkuller daha iyi hareketlendirebilir . Bu durumda f/k diðer durumlarý ucuz ve karlýlýk larý iyi olan þirketlerden, edip , ata ve iflas pardon ihlas gayri menkuller çok geride kaldý. Bunlar için ne düþünüyorsunuz. Teþekkürler...
Yer Ýmleri