Originally Posted by
yerli
Çok teþekkür ederim cevabýnýz için..
Ýstenilse çok çok yukarý fiyatlara götürmek kolay aslýnda, ceza yememek için mi böyle çok nazlý hareket ediyor yoksa küçük yatýrýmcýyý býktýrýp onlarý aradan çýkarmak mý istiyorlar anlayamadým..
Bir hissedeydim geçen sene. Tahtacýsý böyle hareketler yapýyordu tam, o anda büyük bir tahtacý geldi hisseye tahtanýn sahibi oldu ve hisse benim bile hayalimin çok ötesi bir yere gitti... tabi gitmeden önce çoðu küçük yatýrýmcý ve eski küçük tahtacý elindekini az karlarla satmýþtýr...
olmuksanda da benzer bir þey olabileceðini düþünüyorum ama her þey nasip , bakalým ,izleyelim...
O hisse ile Olmuksan ýn hareketlerini çok benzettim , borcunu da çok azalttý, bu virüs döneminde iþleri çok arttý, zararlardan sonra bu dönem kar açýklar diye bir beklentim var..
ABD ve Ýspanyol ortaklýðýnda bir firma.
Ýnternational Paper zaten dünyada bu sektörün bir numarasý. Plastikten karton ambalaja geçiþ çok teþvik ediliyor dünyada. ABD ile de iliþkilerimizde gerginlik biraz azaldý...
Ne bileyim hikayesi çok içime sindi.
Nasibimizde ne varsa o gerçekleþecek, umarým herkes hayýrlý bol kazançlar elde eder....
Yer Ýmleri