Sayýn hocam merhabalar öncelikle hiç bir karþýlýk beklemeden býkmadan usanmadan herkese karþý göstermiþ olduðunuz öneri ve yardýmlarýnýzdan dolayý teþekkürler, rygyo ve pgsus hakkýnda bir yorumunuz varmýdýr?
Sayýn hocam merhabalar öncelikle hiç bir karþýlýk beklemeden býkmadan usanmadan herkese karþý göstermiþ olduðunuz öneri ve yardýmlarýnýzdan dolayý teþekkürler, rygyo ve pgsus hakkýnda bir yorumunuz varmýdýr?
merhabalar petrol ile ilgili düþünceleriniz nedir
Çelik hocam merhaba! Taþ gibi saðlam TEKFEN'i iyice çöpe çevirdiler. Orta vade, özellikle 2-3 yýlý kapsayan uzun vadeli öngörülerinizi paylaþabilir misiniz?
Brent petrol 45 usd üzerine çýkmadan birþey olmaz.
Kendi açýma söyleyeyim, içimde endiþe yok..
Her hissenin eninde sonunda deðerini bulacaðýna inanýyorum..
Paniðe hiç gerek yok..
Sn Çelik te bayram süresince güzel bir deðerlendirme yapar paylaþýmlarýna devam ederse seviniriz...
iyi akþamlar cümleten bu gün tepki alýmlarý bazý hisselerde görüldü bu feg düþüþ bence yarýn bu günden daha iyi olacak bayram sonrasý piyaslar 2.5 aylýk ralli ye hazýrlanýyor ... tekfn aþýrý satýþ yesede libya ile geliþmelerde ciddi ataklar yapacaktýr
Hayýrlý sabahlar Hocam. EREÐLÝ stop yapmadým bekliyorum. Biliþim hisselerinden öne çýkan varmý? Herkese hayirli ve bereketli bir gün diliyorum.
Yer Ýmleri