Bu ay için þiþe yazmýþtým deðerlendiren olmadý sanýrýmaylýk hisse olarak paylaþmýþtýk
Bu ay için þiþe yazmýþtým deðerlendiren olmadý sanýrýmaylýk hisse olarak paylaþmýþtýk
Haftalýk liste yarýn þekillendirmeyi düþünüyorum þimdiden birkaç tane hisse ekranýma aldým
Borsa nýn daha güçlü ilerlemesinin iki yolu var.. birincisi yabancý yatýrýmcý gelmesi.. (maalesef siyasi kararlarla ülke kredi notunun çok aþaðýlarda olasýndan dolayý bu zor gözüküyor.. yabancý yatýrýmcý da haklý... niye politik risklerle dolu , Batý ile sorunlu bir ülkeye girsin ki? Baþka ülke mi yok onlara..)
Ýkincisi ise yerli yatýrýmcýlarýn altýn ve döviz bozdurup borsa ya girmesi...
Ýkinci seçenek aslýnda daha saðlýklý olan...
Þunu da ekleyelim borsa ya çok soðuk olan dövizci yerliler bile son zamanlardaki Rta, Kent, Burva, Marshall, Tkuru vb. hisseleri gördü duydu ve þu aralar bir çok dövizci borsa yý düþünmeye baþladý... [devletin bu hisselere minnettar olmasý gerekir]
Sonuçta dövizden elde edilecek gelir enflasyon un bir miktar üzerinde olabiliyor..
Ama risk yok iþte...
Borsadaki bu küçük hisse hareketleri herkesin dikkatini borsaya çekti..
Bu döviz bozdurup gelenlerin büyük hisseleri alacaðýný sanmýyorum.. yoksa zaten dövizde ,altýnda kalýrlar..
Bunlarýn yine yan kaðýtlara yöneleceklerini düþünüyorum...
2021 sonuna doðru ise yabancý yatýrýmcýnýn borsamýza yavaþ yavaþ gelip büyük hisseleri hareketlendireceklerini düþünüyorum...
1990 lardan beri olan hareketler öngörümü böyle þekillendirdi...
Hocam kanal Ýstanbul beklentisi yüksek olan çimento ve gyo lar hangileri?
Günaydýn iyi pazarlar arkadaþlar
Son düzenleme : esma; 27-09-2020 saat: 10:09.
Gözüme güzel gözüken hisselerden bazýlarý. Hacim ve trent olarak pozitif bir seyir izleyen bu hisseleri bir incelemenizde fayda var AFYON,YAYLA,TRCAS, SANEL VE AKENER
Yer Ýmleri