Birinin Bilgili olup olmadýðýný tezlerinden referanslarýndan geçmiþ zamanlardaki yaptýklarýndan ve duruþundan anlarsýnýz Kopya edilmeyen tek þey cesarettir![]()
Birinin Bilgili olup olmadýðýný tezlerinden referanslarýndan geçmiþ zamanlardaki yaptýklarýndan ve duruþundan anlarsýnýz Kopya edilmeyen tek þey cesarettir![]()
iyi geceler cümleten
Kafa karýþtýrmak kesinlikle istemem..
Benim 6 aylýk hisse önerilerim;
Olmip te devam ettiðim için duygusal baðým var ve bir de satýþ hikayesi doðdu falan yeri apayrý benim için...
Ayrýca; Ege seramik, Polisan, Kordsa, Vestel Beyaz Eþya olarak takip ediyorum...
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, sadece kendim için takip ediyorum.... hiçbirinin sonunu kimse bilemez...
sn. çelik çomak, yukarýdaki listenizde arsan tekstili de yazmýþsýnýz. benim de zaman zaman aldýðým ve radarýmda olan þirketlerden biri olduðu için bunu yazma sebebinizi merak ettim:sebep hisse fk sýnýn ve pd/dd sýnýn düþük olmasý mý ve fiyatlanmamasý mý yoksa karlýlýðý vs mi yazabilir misiniz?
Bana göre Arsan aslýnda bir tekstil þirketi deðil doðalgaz ve elektrik daðýtým þirketidir. Ana alaný þirketin belirttiðinin aksine enerji sektörüdür. En azýndan faaliyet raporlarýnda öyle görünüyor. Çok az kiþi -detayda saklý- bu yönünü bilir. Þirketin iþtiraklerinden gelen gelirlerin %90 dan fazlasý enerjiden elde edilmektedir.
(þirketin tekstil bölümü pandemi nedeniyle neredeyse 6 aydýr üretim yapmýyor yada kýsýtlý kadroyla çalýþýyor ama iþtiraklerden gelen müthiþ karlar hiç durmuyor maþaAllah)
Teþekkürler sn celik comakSM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ceoem, tektu, ihlgm, aygaz, odas, oyakc.
benim haftalýk portföyüm.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri