Yüklü gireceðim yazan kiþiler sizler küçük yatýrýmcý kalmaya mahkum kiþilersiniz.... Cahiller sürüsü Yüklü sana öyle bir mallarý teslim ederler anlamazsýn, batman kesindir.😂😂😂😂😂
ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Yüklü gireceðim yazan kiþiler sizler küçük yatýrýmcý kalmaya mahkum kiþilersiniz.... Cahiller sürüsü Yüklü sana öyle bir mallarý teslim ederler anlamazsýn, batman kesindir.😂😂😂😂😂
ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Þimdi hisseyi yazaný ve hisseyi yazarsam burada polemik olur.vede yatýrým tavsiyesi olarak algýlanýr buda suçtur.
Yakýn izleme pazarýný zaten arkadaþ liste halinde yazmýþ bundan baþka alt pazarda 5 ila 20 katý gitmis hisseler var neden anlamak istemiyorsunuz iyi niyetle yazýlmýþ yaziyida art niyet arýyorsunuz.
Anlamakta zorlanýyorum bu yazýyý yazmakta amacým paralarýn birgunde ortadan kalktýðýný görmek olasýdýr.
Sizin Egeli diye 3 þirket vardý 11 kuruþ ile 33 kuruþtan islemgoruyoyordu kapandýðýnda fiyatý 3 liradaydi þimdi ne oldu bilginiz varmý belkide yok.
Ama cinalinin bilgi ve ilgisi var 20 senelik deneyim ile.
Bimex diye eski SPK.baskaninin oðlunun sirketiydi ne okdu bilginiz varmý yok.
Yakýn izleme pazarýnda 20 kuruþ defter deðeri olup 4 lira 10 lira arasýnda deðerlenen þirket var bundan haberin varmý herhalde yok.
Gelelim alt pazara burda 10 -20 katý gitmis þirketler varmý var bunlarýn defter deðeri kaç fiyat kazanç oraný kaç biliyormusunuz acaba bunlarin isimlerini yazamýyorum suç unsuru olmasýn diye.
Ýsteyen istediði hisseyi alsýn satsin boyle bir dikkat çeken hisseler soruldu bende yardým olsun diye yazdým.
Ama yazdýðýmýza piþman ediyor sizin gibi niyet okuyucularý.
Eðer çelik arkadaþý kasdetsem yazardým o arkadaþi savunacak bir durum yok olsa kendisi cevap verirdi zaten siz kraldan çok kralcý olmaya soyundunuz onu müdafaa edecek durum olmadýðý halde Allah yolunuzu açýk etsin ne denirki baþka.
Siz ne anlatýrsanýz anlatýn karþýnýzdakinin anlayacaðý kadar anlatmýþ olursunuz.
Sagliklar
Çelik Hocam bu þirketlerden öz sermayesi eksiden artýya dönmüþ karlýlýðý çok yüksek farklý sebeplerle gözaltýnda bulunan hisselerde var örnek EPLAS MZHLD gözaltý pazarýndan hisse almak her zaman risk içerir arkadaþlar ben EPLAS hissesi taþýyorum 3 senedir arada trade de ettim güzel para kazandým halen elimde 4 TL maliyetli hisselerim var alým yaparken öz sermayesi eksi idi ama þu an rekor karlar geliyor.Uzun lafýn kýsasý gözaltý pazarýndan hisse almak her zaman az yada çok risk içerir ama risk almadan da borsada para kazanýlmaz.Ama yine de iyice araþtýrmak gerekli þirketleri.YTD...
Sayfaya bakayým dedim...![]()
Birbirinizi üzmeyin arkadaþlar...
Endeks grafiði bir acayip olmuþ. Ayýn 19 unda beklentileri terse yatýracak bir durum ortaya çýkarsa diyerek nakite mi geçmeli acaba?
Normal þartlarda hareketin küçük kaðýtlarda devamýný beklemek lazým, lakin bu kaðýtlarý daha ucuza almak varken neden bu fiyatlardan alsýnlar ki? Pazartesi-Salý kritik gibi duruyor... YTD.
Celik Comak usta ne der bu konuda merak ediyorum.
![]()
Ýyi niyetle yazýlan eleþtirel yaklaþýmlarý her zaman anlamlý bulurum. Sanki hergün GÝP VEYA YIP teki hisseler yazýlýyor gibi bir izlenim çýktý yazýnýzdan. Konuyu uzatmamak adýna iyiki bu platformda Çelik comak gibi bir güzel yürekli insanla karþýlaþmýþým.
Hocam ARDYZ sormuþtum. 240 dk. Rsý düþeni kýrmýþ ,35.54 gibi düþen çizgi kirarsa yol alabilir mi? Hürmetler. ..
Yer Ýmleri