ISYAT tekniðini beðendim bu hafta hareketli olur YTD
ISYAT tekniðini beðendim bu hafta hareketli olur YTD
Hareket etmeyen yada düþük kalan holdingler önümüzdeki haftalarda belirli miktar hareket edebilirler mi .
Blok hisse satýþý ile haftaya kötü baþlayan. Tcell cuma günü kapanýþý güzeldi. Blok satýþlar karþýlandýðýna göre ve alýcý olarak talep geldiðine göre. Bilançosu da çok iyi olan bu þirket için yorum yapacak var mý?
Bu hafta bankacýlýk sektörü için çok iyi idi . Çoðunluk %20 üzerinde yükseldi. Yükseliþe uymayan ve içinde bir sürü hikaye barýndýran ve sermayesini bedelli ile güçlendiren. Halen bana göre diplerde olan Þeker bank için düþünceleriniz nasýl. Gerçi bugün kimse yazmayacak gibi ....
Gýda ve içecek sektörü nde geliþme nasýl olur . Karlýlýk larý artan ve piyasada hisse hareketleri az ve toplu olan Tborg nasýl olur . Ayrýca coca cola ile baðlantýsý olan AEFES için görüþleriniz nasýl...
Gayri menkul sirketleri , gayri menkul yatirim, isletme , satýþ ve finans þirketleri için ne düþünüyorsunuz? Bu konuda fiyatlarý düþük bilançolarý, aktif varlýklarý ve finansal deðerleri iyi olan þirketler hangileri ? Örneðin yeni gimat , Ozgyo, ýsgyo hakkýnda ne düþünüyorsunuz? Birde iflas pardon ihlas gyo için ne dersiniz . Bugün forum bana kaldý ben yazýp çiziyorum [emoji6][emoji6]
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri