herkese günaydýn... Bereketli kazançlar olsun...
Çelik çomak hocam ozkgy ve cemaþ ile ilgili düþünceniz nedir son durumlarý ile ilgili olarak?
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkese günaydýn... Bereketli kazançlar olsun...
Çelik çomak hocam ozkgy ve cemaþ ile ilgili düþünceniz nedir son durumlarý ile ilgili olarak?
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydýn. Bugün para piyasasý kurulunun toplantýsý var. Beklenen faiz ne kadar olacak ? Benim beklenti 275 yada 300 . Bu artýþ borsaya etkisi nasýl olur ???
Mebes hocam sizlere ve arkadaþlarada günaydýn.Piyasa tarafýndan ekonominin yeni yönetimine epey bir kredi vermiþ oldu fiyatlar bunu gösterdi.Normalde piyasa beklentisi 450 -475 puan gelse dahi bir kar satýþý gelmeli bende öyle düþünüyordum.Ama geleceðe iliþkinyeni politikalarýn sinyalý güçlü bir þekilde notlarýn içinde görülürse (ki görme ihtimalini þahsen bekliyorum ki tümüyle mallandým)o beklenen kar satýþlarý zayýf kalabilir .Kesinlikle YTD...
Esma haným, teþekkürler. Geçen hafta ve dünkü alýmlar borsada çok iyi idi . Bugün biraz savrulsakta . Borsa bu kadar alýmdan sonra düþüþ olmaz. Yada çok düþüþ olmaz . Bankalar bence öncü olacak . Endeks basta garanti bankasý öncülüðünde ,bankalara göre hareket eder diye düþünüyorum. Arkadaþlar bilgilendirme yaparsa daha iyi olur diye düþünüyorum. Teþekkürler...
Ulas hakkinda yorum yapabilecek varmi
Yer Ýmleri