Mebes Bey haftalýk hissenizi paylaþmadýnýz.![]()
Bu hafta; btcim, polho, tknsa, rygyo takip etcem. Ytd.. sadece takip edeceðim..
Hakan hocam, cumaertesi günü ben liste yapýyordum. Celik hoca erken davrandý, liste yapamadým, fakat bu listeye ilave Menderes tekstil, ISFIN, Gsdho, Akten gyo, IEYHO ve Tborg beðendiðim ve fiyatlar i düþük takibe deðer görüyorum. Enerji kaðýtlarý bu hafta iþlem hacmi yuksek olabilir
Bankalardan þeker bank ve albaraka ucuz kaldý. Daha doðrusu diðer bankalarýn çok gerisinde kaldý. Covid aþýsý ni bu bankalar bulunca çýkacaklar sanýrým [emoji6] . Yinede düþük ve hikayeleri çok orta vadeli iyi olabilirler ...
Teþekkürler
Kozal
Global ythl.
Þiþecam
Merhaba arkadaþlar..
Endeks ilk duraðýna kadar geldi. 175$ hedefine dokunup hafif altýnda 173$ civarýnda haftalýk kapanýþ yaptý.
Ýkinci durak 185$
üçüncü durak ve benim gördüðüm bu sene ulaþmak istediði hedef 200$..
Þayet 175$ duraðýndan yukarý doðru devam etmek isteyecekse bunu GARANTÝ-AKBANK TAVHL-PGSUS ile taþýyacak diye tahmin ediyorum.
Sayfamýzda çoðu arkadaþýmýzla birlikte takip ettiðimiz diðer kaðýtlardan, AFYON, YAYLA,TEKTU gibi hisselerde sýkýþarak yatayda dalgalý seyir olacak gibi görünüyor. USAK yatay hareketini devam ettirmek istemezse bir miktar geri çekilecektir. Bu 4 hissede acele etmek istemezlerse ortalama 1 ay dinleneceðini düþünüyorum. AFYON sürpriz yapýp çok daha erken üst bantlara çýkmak isteyebilir. Bunlara YYAPI yýda ekleyebiliriz. Bu kaðýtlar için belki de ufak ufak alým yapmaya baþlamam lazým diye düþünüyorum.
ALCTL adý geçmiþ.. Teknoloji hisseleri içerisinde takip ettiðim ESCOM da sýkýþma var. 7-8 iþ günü içerisinde ne yapacaðýna karar vermesi gerekecek.
OSTIM geçen ay gördüðü zirveyi bu hafta tekrar denemek isteyecek gibi duruyor. %10-%15 primlenebilir bu hafta.
KRSTL daralan bir üçgen içerisinde yola devam ediyor. Acelesi yok gibi... 2-3 ay bu þekilde devam ederse üçgeni bitiriyor.
MNDRS bu yýl baþladýðý çanaðý yavaþ yavaþ tamamlamaya çalýþýr vaziyette. Bunu baþarýrsa çift haneler iki adým mesafede bekleyecek..
IEYHO 2014 zirvesini geçen ay görüp geri çekildi. Ne yapacaðýný merakla takip ettiðim bir kaðýt oldu..
MIPAZ bu sene 3 kere denediði zirveyi tekrar deneyecek. 3. denemesinde sert geri gelmiþ. 77 cent i geçebilirse direk 90 centi deneyecek gibi.
Son olarak ADESE... Bu sene ulaþmak istediði zirveye gelmiþ ve bir miktar gerisinde olaðan þekilde 8 günlük ortalamasýnýn üzerinde kalmaya gayret ediyor hali var.
kesinlikle YTD..
Herkese iyi akþamlar, bol kazançlý bir hafta dilerim.
Son düzenleme : balkara; 22-11-2020 saat: 22:19.
Yer Ýmleri