jeopolitik riskler grafik falan tanýmýyor darman duman oluyor piyasa
jeopolitik riskler grafik falan tanýmýyor darman duman oluyor piyasa
hafta sonu görüþmeler ile olumlu haberler eþliðinde piyasanýn tekrar toparlanacaðýný düþünüyorum mart düþüþü þubatta yaþandý bence piyasa yönünü yukarýya doðru yöneltecek grafikleri ve hisselerdeki posizyonlarýmý tekrar gözden gecireceðim ...iyi tatiller
Aritmetik ortalamalar ve dirençler deðiþti. Bu durumda eski takipteki kaðýtlar deðiþti mi ? Özellikle gayri menkuller dirençlerini kýrdý. Cuma günü kapanýþlar fena deðildi. Fakat bir haftalýk düþüþü karþýlayamadý. Bu konuda hocam düþünceleriniz nasýl???
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Çoðu hisse BIST 30 dahil saðlam kýrdýðý destekleri geçemedi bakýnýz garan Akbank..þimdi aslýnda bu biraz ürkütücü..ben endeksteki bu hareketi afrin operasyonu rallisi sonrasý düþüþe benzetiyorum..o zamanda gapla gitti hepsini geri verdi þimdi de ayný senaryo..MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bubarada çelik çomak arkadaþý baþarýlý buluyorum..
Kendisinin dediði hisselere bakarak kendi sistemimle yogurdugum da genelde doðru çýkýyor
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Corono virüs olayýný da ciddiye almak lazým..
Ýlk önce turizm ve gýda sektörünü sonrasýnda hizmet sektörünü etkiler..
Bu konuda en etkilenmeyen kýsým biliþim sektörü..
Neyse çalý arkasýndan gelen biri olarak buraya mesaj atma isteði duydum..
Arkadaþýn paylaþtýðý hisseleri kendi sistemimce buraya atarým..
Herkese teþekkürler
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle olmasýný umuyoruz . Beklenen düzeltme kötü bir þekilde oldu . Önce yalan gemi haberi . Sonrada idlib suriye olayý. Bankacýlýkta sert düþüþ, altýn ons"unda aþýrý artýþ kaðýtlarý iki ay önceki fiyatlara getirdi . Cevap için teþekkürler...
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hocam endeks altýn ons grafiðine göre yerin dibindeyiz..yani malûm dolar bazlý ve altýn bazlý grafikte en son görülen ralli bile ons fiyatýnýn yükselmesinden ötürü üstünde oluþan direncte dönmüþ bulunuyor..yani TL bazlý rallinin bir önemi yok önemli olan dolar ve altýn bazlý endeks..
Þimdi afrin olayýnda malûm altýn ucuzluðu ile TL den oluþan en tepe ralli noktasý ile þimdi oluþan ralli de ki en tepe noktasýnýn alakasý yok..yani yurtdýþý ve altýn bazlý da yerin dibindeyiz.. ayný senaryo bovespa da da var ama onlarýn kolerasyonu bize göre daha iyi..Vel hasýl kelam..afrinden buyana düþüþe geçen endekste arkadaþýn yukarý gider dediði hisselerdeki tespitleri on numara beþ yýldýz ancak þunu unutmayýn yatýrým uzun süreli olmalý ve starteji olmalý tüm para ile borsa viop yapýlmamalý kesinlikle portföy oluþturulmasý gerekli...
DÝP NOT.. dünyada buðday fiyatlarý artmaya baþladý..bilim bakalým nedenMI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri