Selam hocam ECZYT için bir yorum mümkün mü?destek ve dirençleride yazabilirseniz memnun olurun.Allah (c.c) sizden razý olsun.
Selam hocam ECZYT için bir yorum mümkün mü?destek ve dirençleride yazabilirseniz memnun olurun.Allah (c.c) sizden razý olsun.
Son düzenleme : esma; 14-12-2020 saat: 11:53.
Valla hocam bizlerde sayenizde öðreneceðiz inþallah. Ýki kaðýtta bugün tavan oldu. Eðitime baþladýðýnýzda ilk öðrenciniz olmaya hazýrým.![]()
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/893093
Celik çomak hocam bu kap bildirimini yorumlayabilir misin? Bu akþam 18.31 de düþtü haber. Hisse 8.04 e kadar dusmustu. Kapanýþ sýrasýnda 42 kuruþ birden cýktý. Sizce nasýl etkiler kagidi? Þimdiden teþekkürler.
Yazýlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.SM-M307FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
celik hocam sanko gecen haftadan sayenizde girmistim bugun icin eger yorumlarsaniz selec i sormak istiyorum sabah taban olacakken gedik yatirim hisseye girip tavana goturdu nasi okumaliyiz yarin icin muhtemel senaryo icin ne dersiniz
Takip ettiðim ve Çelik Hocamýn söylediði; ozkgy, cusan, Vertu ve sanko çok çok güzel performans gösterdiler. Bunlar için tekrar teþekkürler. Ayrýca haftalýk verdiðiniz tüm kaðýtlarýn performans datalarýný topluyorum. Bir çok kaðýdýn performansý inanýlmaz. Analizlerinizi yaparken kullandýðýnýz yöntemleri daha önce paylaþmýþ mýydýnýz? Kaçýrdýysam kusuruma bakmayýn lütfen. Paylaþmadýysanýz yöntemleriniz hakkýnda da bilgi vermeyi planlýyor musunuz?
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri