Bence listen çok güzel. Biraz nakitin olsun . Borsa düþtüðünde takviye yaparsýn. Karda olursan satar düþük kalanlara ilave yaparsýn. Tabiiki burayý izlersen temel ve teknik deðerleri ucuz kalmýþ geliþmeye müsait hisseler ilave yaparsýn. Örneðin holding ve enerji þirketleri. Benim þu anda beðendiðim ve Celik hocanýn takibindeki Polho holding . Prkme ve/veya IEYHO enerji þirketleri. Tabiki biraz kenarda nakit . Biraz takip ...
Endeks için stop seviyem 1405 altý kapanýþ. Rsý aþýrý alým seviyelerine ulaþmýþ ve saatlikta sat veriyor. Dikkatli olmak lazým. Olumlu bir haber akýþý olursa o zaman 1450 lere bir atak yapabilir umarým böyle olur .OLUMLU bir endeks olursa, takib edilecek çok hisse var.
HUBVC, YUNSA, CEMTS, KATMR ,ÞÝÞE, KARSN, MÝPAZ, DMSAS,KUYAS, RYGYO, VAKKO
Grafikleri inceleyiniz .kesinlikle YTD.
ýndes 18.30 önemli burayý geçer ve tutunur ise tekniði ile uyumlu çalýþýr bence bu hafta endeks bozulmaz ise %5-10 arasý getiri potansiyeli var
Seneyi 1400 puan üzerinde kapatacaðýmýzý düþünüyorum.Çelik Hocamýzýn belirttiði gibi bist her sene ocak ayýnýn ilk yarýsý düzeltmeye gider ama ben bu sene 20 sinden sonra þubat ortasý yada sonuna kadar düzeltme bekliyorum.Sabit karda olduðum 4-5 hisse haricinde trade etmeye devam ediyorum.Þubat sonundan itibaren orta vade hisse taþýmaya baþlayacaðým.Bu benim stratejim herkese de bir strateji dahilinde yatýrým yapmayý tavsiye ederim acil ihtiyacýnýz olan para ile hele ki kredili para ile asla iþlem yapmayýn.YTD...
celha yol ayrýmýna geldi bence yön yukarý aþaðý ihtimali de var sonuçta kavþak noktasý![]()
petun 24.5 üzerine atmasý gerekiyor tekniðinin anlamlý olmasý için
Bankalardan þu anda þekerbank, enerji þirketlerinden PRKME, finanslardan ISFIN, çimento OYAKC, gyo KUYAS, turizm ve yatýrým Tektu, ulaþým, iletiþim ve yazýlým TCELL beðeniyorum. Yýl sonu iyi kapatacaklarýný diliyorum . Yeni yýl için yeni listeyi Celik hocadan bekliyoruz ....
Yer Ýmleri