Originally Posted by Fb907 Goody yorum lütfen Teşekkürler SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. GOODY ZATEN portföyümde sistemim al posizyonunda 4.40 üzeri daha hızlı hareket edeceğini düşünüyorum YTD
Originally Posted by celik comak GOODY ZATEN portföyümde sistemim al posizyonunda 4.40 üzeri daha hızlı hareket edeceğini düşünüyorum YTD Teşekkür ederim SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by celik comak GOODY ZATEN portföyümde sistemim al posizyonunda 4.40 üzeri daha hızlı hareket edeceğini düşünüyorum YTD Goody perşembe tavan yapti hedef neresi hocam?
Originally Posted by apocalyptica Goody perşembe tavan yapti hedef neresi hocam? 4.40 üzeri kapattı olumlu dinlenerekte gidebilir 5.30 hedefede gidebilir..5.30 üstü fizana gider çift hanelere gider ama bu iş sabır gerektirir YTD
Originally Posted by celik comak GOODY ZATEN portföyümde sistemim al posizyonunda 4.40 üzeri daha hızlı hareket edeceğini düşünüyorum YTD [emoji106][emoji106][emoji106]. Dediginiz gibi ilerlemekte . Teşekkürler. Endekste hafif düzeltmeler olsada yoluna devam eder inşallah... SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri