[QUOTE=celik comak;3608577] Originally Posted by celik comak Ulaş.Pnsut.brksn orta vadeli güzel kazandıracak hisseler Ulaş 1.41 Brksn 1.58 Pnsut 6.66[/QUO şöyle geriye dönük baktımda burada brksn fazla pirim yapmamışş YTD
[QUOTE=celik comak;4451266] Originally Posted by celik comak şöyle geriye dönük baktımda burada brksn fazla pirim yapmamışş YTD Brksn in ahval-i ne olur hocam SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=zafkanka;4513708] Originally Posted by celik comak Brksn in ahval-i ne olur hocam SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi iyi olur biraz zaman ve sabır gerektiriyor
[QUOTE=celik comak;4451266] Originally Posted by celik comak şöyle geriye dönük baktımda burada brksn fazla pirim yapmamışş YTD Bilancoyla bir hareket beklermisin brksndan M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn.Çelik hocam,Egegubre hakkında fikriniz nedir..Saygılar..
Originally Posted by kasu11 Sn.Çelik hocam,Egegubre hakkında fikriniz nedir..Saygılar.. 22 civarlarında takibimizdeydi oldukca pirimlendi ben 80 üzeri elimden cıkardım ..orta uzun vadede yolu var devam eder ama ben kar cebe yakışır diyerek cıktım YTD
beni üzen ve kendini unutturan pagyo dan artık ciddi sıçrama bekliyorum ve sabırla bekliyorum 17 hedefim gecerliliğini koruyor YTD
Originally Posted by celik comak beni üzen ve kendini unutturan pagyo dan artık ciddi sıçrama bekliyorum ve sabırla bekliyorum 17 hedefim gecerliliğini koruyor YTD Pagyo gerçekten şu an bist te prim yapmamış tek gyo şirketi. Beklenti yüksek [emoji106][emoji106][emoji106] SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri