Sn Çelik çomak
Kuyas için ne dersiniz
Bir ara takip listenizdeydi yanlýþ hatýrlamýyorsam
Tþk
Poliport diye geçiyor. Izmit te bulunuyor . Polisan holdinge baðlý çok iyi iþleyen ve yatýrým çalýþmalarý yapýlan çok büyük bir liman .
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Avrupa’nýn en büyük 10 limanýndan biri olan Kocaeli’nde kurulu Poliport, yatýrýmlarýný sürdürüyor
Poliport 1971 yýlýnda, öncelikle Polisan Grubu’nun kendi ihtiyaçlarýný karþýlamak üzere kurulup, daha sonra, rýhtým, iskele, dolgu ve depolama tesisleri ile Anadolu yakasýnda Ýstanbul'a en yakýn ve en büyük terminallerden biri haline geldi.
Türkiye’de deniz ticareti, Avrupa’nýn önemli limanlarýnýn bulunduðu ülkelerdeki elleçlenen yük baz alýnarak karșýlaștýrýldýðýnda, 2017 yýlsonu itibarýyla Hollanda, Ýspanya, Ýtalya ve Ýngiltere ardýndan 5. sýrada yer aldý. 2009-2017 yýllarý arasýnda kaydettiði yýllýk bileþik %5,40 büyüme hýzý ve 2009 yýlýna kýyasla ise %52,3 oraný ile elleçlenen yükte en yüksek artýþý yakalayan ülke Türkiye oldu.
Olmip'de yabancý sitelerde satýþ haberi var... olmip'deki hakim ortaðýn türkiye pazarýndan çýkacaðý yazýlmýþ...konuyla ilgili fikri olan var mýdýr...olmip çelik çomak üstadýn da listesindeydi sanýrým...kesinlikle ytd...
Hayýrlý geceler arkadaþlar .Ostime buralardan girilir mi hocam ilerisi ýþýk mýdýr ??Þu yüzden soruyorum Petkm var elimde ýþýk bekleye bekleye ömrüm geçti bazen takas yapmayý düþünmüyor deðilim ben böyle bir dinozor görmedim 😊 . Teþekkürler
Yer Ýmleri