Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8343 madde; 1 - 8 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Merhaba. Yeni üyeyim. Çelik hoca, Esma hanım, syn Mebes, Yerli, Hakan bey, Dandanakan. Deniz hoca yorumlarınız çok değerli. Uzaktan takipteyim. Sizlere ve foruma kaliteli yorumlar icin çok teşekkür ederim. 4-5 aydır foruma bakıyorum. Bu zamana kadar üye olmamamın sebebi bir hissede terste kaldım. Artık söylemeye utanıyor insan miktarı çok olmasada maliyet düşürmek icin alıyorum hala tersteyim. (RTALB) 4 ay önce almıştım hikayesi güzel kit satışları bilançoda karlılık falan diye ama nuh diyor peygamber demiyor. Çok zararda olmasam da bir kurtulsam diye bekliyorum da o yüzden üye olmamıstim. Sanırım çelik hocanın sabır testinden geçerim. Ögreneceğim çok şey var sizlerden. Acemi yatırımcıyım. O yüzden aktif katılımcılıktan çok aktif izleyiciyim mazur görün. Konuyu uzattığım için kusuruma bakmayın. Aĺlah herkesin gönlüne göre versin bol kazançlar. (YTD)

2.  Alıntı Originally Posted by YasinEs Yazıyı Oku
    Merhaba. Yeni üyeyim. Çelik hoca, Esma hanım, syn Mebes, Yerli, Hakan bey, Dandanakan. Deniz hoca yorumlarınız çok değerli. Uzaktan takipteyim. Sizlere ve foruma kaliteli yorumlar icin çok teşekkür ederim. 4-5 aydır foruma bakıyorum. Bu zamana kadar üye olmamamın sebebi bir hissede terste kaldım. Artık söylemeye utanıyor insan miktarı çok olmasada maliyet düşürmek icin alıyorum hala tersteyim. (RTALB) 4 ay önce almıştım hikayesi güzel kit satışları bilançoda karlılık falan diye ama nuh diyor peygamber demiyor. Çok zararda olmasam da bir kurtulsam diye bekliyorum da o yüzden üye olmamıstim. Sanırım çelik hocanın sabır testinden geçerim. Ögreneceğim çok şey var sizlerden. Acemi yatırımcıyım. O yüzden aktif katılımcılıktan çok aktif izleyiciyim mazur görün. Konuyu uzattığım için kusuruma bakmayın. Aĺlah herkesin gönlüne göre versin bol kazançlar. (YTD)
    sağlık olsun umarım cok yukardan almamışınızdır biz o hisseyi 2.35 civarında paylaşmıştık

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    sağlık olsun umarım cok yukardan almamışınızdır biz o hisseyi 2.35 civarında paylaşmıştık
    Hocam ben sonradan zirveden düşerken aldım yükselir diye bekledim o zamanlar hikaye var diye. Habire düştü. Bi kaç defa çıkma fırsatım oldu fakat biraz daha kar yapayım derken kaldım öyle. Zararım çok değil ama kar yapmadan da cıkmak istemiyorum. Sanırım bi fırsat daha verir diye bekliyorum. %15 bi getiri zararımı çıkarır. İlginiz için teşekkür ediyorum hocam. Önerdiğiniz hisselerin çoğu prim yaptı. Rtalb ı zararda satıp sizin sistemdeki incelediğiniz hisselere geçseydim primleri yakalardım ama sağlık olsun. Teşekkür ederim.

4. mebes hisselerin güncel rakamlarıyla beraber ekrana not alalım bu iş sende

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    mebes hisselerin güncel rakamlarıyla beraber ekrana not alalım bu iş sende
    Aynen. Bunları önce deftere yazıp liste olarak . Tekrar buraya yazacam . Yalnız Rtalp i 1.24 civarında paylaştınız

6.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Aynen. Bunları önce deftere yazıp liste olarak . Tekrar buraya yazacam . Yalnız Rtalp i 1.24 civarında paylaştınız
    ilk paylaştığımı hatırlayamadım abime aldırmıştım 2.35 civarında o aklımda kalmış mebes cok iyi takipcicin MAŞALLAH

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ilk paylaştığımı hatırlayamadım abime aldırmıştım 2.35 civarında o aklımda kalmış mebes cok iyi takipcicin MAŞALLAH
    Evet o zaman hatta 1.40 direnci var di . Orayı geçince mi alalim diye tartışmıştık. Bedellisine katılıp ortalama daha da düşmüştü. Fakat 2.48 civarında çıktım

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •