Originally Posted by *Bozkurt Ama güzel eğlendik bugün, akşam simit yerine kebab ziyafeti çekecem kendimi ödüllendirecem hak ediyorsun bozkurtum afiyet olsun. bak bana az bir zararla dükkanı kapatıp gideceğiz. olsun bunada şükür az daha anaktarları teslim edecektik sabahki hızla asdas
Originally Posted by bb79 hak ediyorsun bozkurtum afiyet olsun. bak bana az bir zararla dükkanı kapatıp gideceğiz. olsun bunada şükür az daha anaktarları teslim edecektik sabahki hızla asdas Altını gördün mü kim diyodu alma diye, dipten almışım yine
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Altını gördün mü kim diyodu alma diye, dipten almışım yine dedim ya ben sana temiz kalplisin senden zarar gelmez
Originally Posted by bb79 dedim ya ben sana temiz kalplisin senden zarar gelmez İtiraf ediyorum Son ütücü benim
Originally Posted by *Bozkurt İtiraf ediyorum Son ütücü benim buda marifet abi bak ben yıllardır ortacıyım
Originally Posted by bb79 buda marifet abi bak ben yıllardır ortacıyım Sende gizli vuruculardansın, sabah dedin ya müjdeden sonra ortalık kan gölüne dönünce topik sayısı rekor kırar diye Bak aşada 320 kişi oldu
Originally Posted by *Bozkurt Sende gizli vuruculardansın, sabah dedin ya müjdeden sonra ortalık kan gölüne dönünce topik sayısı rekor kırar diye Bak aşada 320 kişi oldu bunu bilsek ne olur abi kime faydası var ki bak sen şimdi artıya geçtik
dışarısına göre haber fiyasko çıkarsa gömerler dedik. gömüldük..
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Forum Rules
Yer İmleri