Hisselerde yatırımcıya darbe üstüne darbe vurdular
Şimdi millet haklı olarak değerli madenlere yöneldi
Spekler bindikleri dalları birer birer kesti
Artık yatırımcı altin, gümüş ve platin peşinde
Hisselerde yatırımcıya darbe üstüne darbe vurdular
Şimdi millet haklı olarak değerli madenlere yöneldi
Spekler bindikleri dalları birer birer kesti
Artık yatırımcı altin, gümüş ve platin peşinde
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Ben zaten ufak ufak iyice azaltıyorum hisselerimi, değerli madenlere dağıtmaya başladım. Hisselerdeki duraklama artık umurumda bile değil, milleti sövüşleyen tahtacılar düşünsün. Borsada doğru düzgün yatırımcı bırakmadı namussuzlar. Azdan az çoktan çok gidermiş. Paramızın kaderini aç gözlü hisse başındaki tahtacılara bırakacağıma, dünya piyasalarında değer gören madenlere yatırmayı tercih ettim.
Yer İmleri