Hisselerde yatýrýmcýya darbe üstüne darbe vurdular
Þimdi millet haklý olarak deðerli madenlere yöneldi
Spekler bindikleri dallarý birer birer kesti
Artýk yatýrýmcý altin, gümüþ ve platin peþinde
Hisselerde yatýrýmcýya darbe üstüne darbe vurdular
Þimdi millet haklý olarak deðerli madenlere yöneldi
Spekler bindikleri dallarý birer birer kesti
Artýk yatýrýmcý altin, gümüþ ve platin peþinde
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Ben zaten ufak ufak iyice azaltýyorum hisselerimi, deðerli madenlere daðýtmaya baþladým. Hisselerdeki duraklama artýk umurumda bile deðil, milleti sövüþleyen tahtacýlar düþünsün. Borsada doðru düzgün yatýrýmcý býrakmadý namussuzlar. Azdan az çoktan çok gidermiþ. Paramýzýn kaderini aç gözlü hisse baþýndaki tahtacýlara býrakacaðýma, dünya piyasalarýnda deðer gören madenlere yatýrmayý tercih ettim.
Fed'in faizleri sabit tutma kararýndan sonra platin'de de yükseliþ yeniden baþladý.
Yer Ýmleri