bu çocuk inþallah efsane olacak
![]()
bu çocuk inþallah efsane olacak
![]()
Ýþte bu yüzden çok güzel, düzenli temettü vermesine raðmen fiyatý artmýyor. Ayný temettü verimliliðinde bir sanayi kaðýdý olsa f/k kaça çýkardý bilmiyorum...
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekgyo var bu sene hem temettü vermiyor hemde %10 aþaðýda. Saðlam ama katakulle çok.
TURKCELL T70 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarýda gördükleriniz yatýrým tavsiyesi deðildir, þahsi görüþlerimdir.
😂😂😂😂
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm Topic'i baþtan sona okudum eski dostlardan yazanlar var her Temettü topic'inde uzun yazýlarý ile kendini farkettiren erhan var. Senin son durum ne önceki Topic'in gayet bilgilendiriciydi. 5 yýl boyunca satmadan elimde tuttuðum kaðýtlar var bakalým Allah ömür verirse parayada ihtiyaç duymaz isem 10 sene elinde tutunca ne oluyormuþ bu konu hakkýnda saðlýklý bilgi verebilirim. Birde merak ettiðim temettü ile düþen fiyatlar sonrasýnda maliyetin sýfýrlamasý olayý nasýl olacak. Ýsbankasý kullananlar biliyorlardýr temettü kadar maliyetten düþüþ oluyor. Adbgr maliyet 1,22 þuanda 2 sene sonra bakalým sýfýrlayýnca duracakmý yoksa eksimi olacak. Bu arada cidden merak ediyorum Ýþbankasý kullanýp maliyet sýfýrlayan varmý?
Maliyet sýfýr olmaz arkadaþlar. Þu anda ADBGR'nin fiyatý 4,79 TL. %10 temmetü vereceðini varsayarsak;
Fiyatý: 4.79-(4.79*0.10) = 4.31 (Fark:48 Kuruþ)
Maliyeti: 1.22-(1.22*0.10) = 1.10 olur. (Fark:12 Kuruþ)
Maliyet, temettü kadar deðil temmettü oraný kadar düþer. Bu yüzden temettü aldýkça maliyet sýfýra yaklaþýr ancak hiçbir zaman sýfýr olmaz.
Onlara gore hersey olur.
Maliyet 0 olsa nr oluyor onuda anlamis degilim ama merak iste
Paula selamlar
Sizce 15 - 17 sene önce alýnmýþ EGEEN de verdiði bütün temettüler düþülünce ekranda þu an ne maliyet yazýyordur?
o zamanlardaki fiyatý sanýrým {þu andaki fiyata göre} 5,00 gibiydi.
- maliyet olabilir mi ? olamaz mý?
daha bir çok örnek verebilirim.
Yer Ýmleri