sn. seanpaul ve sn. erhanacikgoz1 cevabýnýz için teþekkürler. sn. erhanacikgoz1 zaten konunuza da aboneyim. ve sizin cevabýnýz kesinlikle prim yapan hisse olacaktýr diye düþünüyorum, hisse adedinden çok. sn. seanpaul yazdýklarýnýzda haklýsýnýz, hiçbir þeyin garantisi yok ancak ben son 2.5 sene bu þekilde olmuþ ve þartlar ayný þekilde devam ederse benim amacým olan emeklilikte en azýndan ek gelir amacýyla temettü den faydalanmak için en kazançlý yolu bulabilmek. yoksa örneðini verdiðim iþyat biriktirip 3-4 sene temettü de alamayabilirim. froto ve adnac arasýnda veya hekts ile aselsan arasýnda, ya da 3-4 hisse arasýnda karþýlaþtýrma yapabilirdim. örneklerim de sürekli iþyat ile karþýlaþtýrma yapma sebebim fiyatýn çok fazla oynamamasý. ben örneði 1.000 tl üzerinden verdim. ancak benim gibi birikim yapmaya çalýþan herkesin ayda 1.000 tl tasarruf etme imkaný yoktur diye düþünüyorum. ben de ayda 400 tl kenara koyabilirsem bu ay þanslýyým diyorum. yeri geliyor 100 tl ile alým yapýyorum. bu kadar parayla borsada ne iþin var diyebilirsiniz, saygý duyarým. þimdi froto dan ayda 10 tane, senede 120 tane kadar almak, oda þuan ki fiyatlarla veya iþyat tan ayda 360 adet senede 4.320 adet almak onun temettüsünden faydalanmak arasýnda araþtýrma yapýyorum. ve senede kabaca 120 adet hisse aldýðýmý varsayarsak primlense bile bana getirisi az ben giderek daha az hisse alabileceðim. ben her kademeden almaya razý olduðum ve satmayý düþünmediðim için aslýnda benim için önemli olanýn hissenin adedi sonucunu çýkarýyorum.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri