Tahtatada ya ufak yatýrýmcý fazla kalmadý yada 60 lo rakamlardan alan yatýrýmcýlar kaðýtý unuttu beklemedeler ama kaðýt kýymetli iyi rakamlarý görmesini bekliyoruz herkese bol kazançlar
Tahtatada ya ufak yatýrýmcý fazla kalmadý yada 60 lo rakamlardan alan yatýrýmcýlar kaðýtý unuttu beklemedeler ama kaðýt kýymetli iyi rakamlarý görmesini bekliyoruz herkese bol kazançlar
Merhaba Sn Palamut,,þahsen ben yoruldum dinleniyorum,, ama takipteyim..daha iyi yerlere gelme ihtimali hala baki,,defter deðeri 1.71,, benim için tek sýkýntý artýk hareketlerini keatirememek ,,bu yüzden kili kýrk yaran bir yaklaþým içindeyim,,patronlarýmýzdan çok þey öðrendim,saðolsunlar
SM-A730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Býraklaan bu ayaklarý ateks. hani 10 sene önce ÝBB el koymuþtu arsana. Sönra sen demedin mi þerh koydum deye. Demedin mi görüþüyoruz deye. Demedin mi sonra kamulaþtýrma kararý kalktý deye. Hani o arsada projen vardý ne oldu 15 sene önce. Arsa elinde eee noldu? Þimdi sen ne yapacan orda? Býrakýnlaaan bu ayaklarý. Hiç bir bilgi dahi vermiyorsunuz hala. Çýkýnlaaan artýk þu borsadan.
alýþta kademeler bomboþ, þaka gibi..
kovboy filmlerindeki terkedilmiþ kasaba ..
fýrtýna öncesi sessizlik hali gibi..
Yine bir çok kiþinin canýný kötü yaktý. 62'den 30'a. %50 düþüþ yuh
Yer Ýmleri