Aðzýnýza yüreðinize saðlýk Snap abi çok þey öðrendim kendi adýma topik de okuduðum en mükemmel þey sizin yazý idi bugün
M2003J15SC cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Aðzýnýza yüreðinize saðlýk Snap abi çok þey öðrendim kendi adýma topik de okuduðum en mükemmel þey sizin yazý idi bugün
M2003J15SC cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Eyvallah..zafkanka...
Sende saðolasýn..
inþallah gönlüne göre olur herþey....
Bazen çok týrmalamamak lazým...oluruna býrakmak lazým..hep para hep para...dememek lazým...
Nesfesi bile maskesiz alamýyoruz bu dünyada ..
Neyin kavgasý...
Olursa eyvallah ..
Olmazsa canýmýz saðolsun..
13.2. Açýklamalar
. Rapora konu tesis 51.383 m2'lik bir alan üzerine kuruludur.
. Etrafý beton duvar ve fens teli ile fiziksel olarak çevrilidir.
. Güneyinde 10 nolu parsel, doðusunda Çýrpýcý Koþuyolu Sokak, Kuzeyinde park alaný ve
Tekzen, batýsýnda ise 673 ada 4 parsel nolu boþ arsa, Çobançeþme - Koþuyolu Caddesi ve
Marmara Forum AVM yer almaktadýr.
o Açýk alanlarýn büyük bir kýsmý beton kaplýdýr'
. Tesis; idari bina, fabrikalar-depolar ve beton santrali bölümlerinden oluþmaktadýr.
. idari bina ruhsata göre bodrum+zemin+2 normal kattan meydan gelmekte olup 3.000 m2
kullaným alanlýdýr. Ýmar dosyasýnda yer alan L4.o2.19B3 tarihli onaylý mimari projesinden
farklý olarak binada çatý piyesi inþa edildiði tespit edilmiþtir. Deðerlemede ruhsat ve
projesine esas kullaným alaný dikkate alýnmýþtýr.
o Tesiste yer alan fabrika-depo alanlarý ruhsata göre toplamda 36.B14 m2 alanlýdýr.
Dosyasýnda yer alan 14.10.1967 tarihli mimari projesinde A, B, C, D bloklar ile ilave E,F
Bloklardan oluþmakta olan tesisin 29B1 sayýlý yasa kapsamýnda aldýðý ruhsat+iskan
belgesine istinaden hazýrlanmýþ olan röleve projesine rastlanmamýþtýr. Deðerlemede iskan
belgesine esas kullaným alaný dikkate alýnmýþtýr.
o 2oL2 yýlýnda meydana gelen yangýnda fabrika binalarýnýn yaklaþýk 11.00o m2 lik bölümü
zayi olmuþtur. Yapýlan yaklaþýk hesaplamalardan hareketle halihazýr duruma göre tesisteki
yasal yapý alaný idari bina dahil 28'Bt4 m2 olarak belirlenmiþtir.
o Fabrika bölümleri halihazýrda çeþitli firmalara kiralanmýþ durumdadýr.
. Ana fabrika binasýnýn güneyine bir beton santrali inþa edilmiþ olup bu tesis halihazýrda
kiracý olarak faaliyet göstermektedir. Bu tesis deðerlemede dikkate alýnmamýþtýr.
o Tesis bünyesindeki binalar, ekonomik ömürlerini büyük ölçüde doldurmuþ olup Akýn Tekstil
fabrikasýnýn taþýnmasýndan sonra genellikle depo olarak kiraya verilmiþ eski yapýlardýr.
Ýsrýý,ýguý_ Ýý_Ý, alxýRKöY Ýý-çesÝ osMANÝYE MAHALLEsÝNDE
YERALAN 192 ADA, 24 NoLU PARSEL VE ÜZERÝNDEKÝ
TEsÝsÝN DEÐERÝ :261.7OO.OOO,-TL
Mevcut Haliyle deðerlemesine baktýðýnýzda neden TURGG ile mukayese ettiðimiz açýk deðil mi ?
Tesis bünyesindeki binalar, ekonomik ömürlerini büyük ölçüde doldurmuþ olup Akýn Tekstil
fabrikasýnýn taþýnmasýndan sonra genellikle depo olarak kiraya verilmiþ eski yapýlardýr.
https://www.akintekstil.com.tr/wp-co...eme-raporu.pdf
Yani Türkçesi bu eski yapýlar daha ne kadar sürdürülebilir,bir hal çaresine bakýlmayacak mý ? demek istediðimiz budur.
ytd deðildir
13.Þirketin Bakýrköy, Osmaniye Mahallesi, 192 ada, 24 parseldeki 51.383 m2 alanlý
taþýnmazýnýn akýbetiyle ilgili þirket yönetim kurulu üyeleri veya bu üyelerden
bazýlarý ile ÝBB Baþkaný-Baþkanlýðý arasýnda herhangi görüþme-iletiþim saðlandý
mý belirtiniz.
Cevap: ÝBB ile iletiþimimiz her aþamada devam etmektedir gerektiði zaman
ihtiyaç duyulan bilgilendirme kamu ile paylaþýlacaktýr.
Demekki biþeyler devam ediyor ve sonuçlanýnca açýklanacak...bize düþen beklemek..
ytd deðildir
Burada yeniler dýþýnda arsa hikayesiydi,korumalý kumaþýydý bilmeyeni yok,,Emine gibi deðilsen hisse net te temel veri paylaþýmlarý anlamsýz kalýyor,hanfendi profesyonel,portföyü var,arkasýnda mali desteði de var..Biraz kitle yaptý sonra ver gazi,, kadýn tavan diyor tavan oluyor hisse(ateks deðil),alan alana,,bir de güne dualar ve selamlar eþliðinde baþlýyor vaybe ne kadýnmýþ diyorsun herþeyi biliyor.Ya ben de burda ateksin temelini övüp durdum yerinden oynamadý hisse tam tersi düþtü..ama kadýn sadece temel veri paylaþýp tavan yakalýyor,, yedim..
SM-A730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akýn Tekstil A.Þ. olarak 64 yýllýk varlýðýmýz Ar-Ge çalýþmalarýna baðlýdýr. Þirketin devamlýlýðý günün þartlarýna uygun ürün geliþtirmek ile mümkündür ve bu çalýþmalarý yapmak en önemli hedeflerimiz arasýndadýr. Bugün yaþanýlan ve tüm dünyayý etkileyen virüs salgýnýna yönelik yaptýðýmýz araþtýrmalar ve çalýþmalardan olumlu sonuç elde ettik. Kumaþlarýmýz üzerinde virüslere karþý geliþtirdiðimiz antiviral apre uygulama testlerimizi tamamladýk ve üretime hazýr hale geldik. Interface Research and Development (Amerika) laboratuvarlarýnda yaptýrdýðýmýz testler sonucunda Antiviral Apre tekniðinin kumaþlarýmýzda solunum yolu ile bulaþabilen virüslere karþý %99 oranýnda koruma saðladýðý tespit edilmiþtir. Bu þekilde hazýrlanan kumaþ numuneleri müþterilerimizle paylaþýlmýþtýr.
Pay sahiplerinin ve kamuoyunun bilgisine sunarýz.
Saygýlarýmýzla,
Bu tarz bilgi ve haberleri forumda paylaþmak gereksiz görülüyorsa forumunda ,forumda yazmanýnda bir önemi var mý ? bence yoktur..
hayýrlý cumalar..
ytd deðildir
Bu haber 12 haziran 2020 gönderilmiþtir, þimdi soru þudur . Üç ay geçmesine raðmen müþterilere gönderilen antivirüs korumalý kumaþlara talep ne þekildedir, satýþlar ne durumdadýr. Þirket kamuoyunu ve yatýrýmcýlarýný bu konuda bilgilendirmelidir diye düþünüyorum.
Tekrar hayýrlý cumalar...
ytd deðildir
Yer Ýmleri