Fabrika gezi yapsa da mangal yaksak anlamýnda olabilirSM-A730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fabrika gezi yapsa da mangal yaksak anlamýnda olabilirSM-A730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anadolu Efes Biracýlýk Ve Malt Sanayii A.Þ., Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) Merter arazi satýþý hakkýnda açýklama yaptý.
Anadolu Efes Biracýlýk Ve Malt Sanayii A.Þ.'ye ait Ýstanbul Ýli, Bahçelievler Ýlçesi, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan 222 ada 23 numaralý parsel ve 222 ada 24 nolu parsel olarak kayýtlý bulunan toplam 120 bin 657 metrekare taþýnmazýn satýþa konu edilmesi amacýyla þirket yönetimine yetki verilerek baþlanmýþ olan çalýþmalar neticelendirildi. Söz konusu satýþ 4 Aralýk 2019 tarihinde 270 milyon TL bedelle gerçekleþti. Arsayý satýn alan Nata Holding pazarlýk yapmadý.
Anadolu Efes Biracýlýk Ve Malt Sanayii A.Þ.'nin KAP açýklamasý:
Daha önce 14.05.2018 tarihli Özel Durum Açýklamamýzda belirtildiði üzere, Þirket aktiflerinin deðerlendirilmesi için, Þirketimize ait Ýstanbul Ýli, Bahçelievler Ýlçesi, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan 222 ada 23 no.lu parsel ve 222 ada 24 nolu parsel olarak kayýtlý bulunan toplam 120.657 metrekare taþýnmazýn satýþa konu edilmesi amacýyla Þirket yönetimine yetki verilerek baþlanmýþ olan çalýþmalar neticelendirilmiþ olup, söz konusu satýþ 04.12.2019 tarihinde 270.000.000 TL bedelle gerçekleþmiþtir.
Ya ne cahil insanlar var TURGG nedir ???? sadece arsa dimi,,,yukarda soruda var, ÝBB proje öncesinde arsa ile ilgili bir perspektif vardý, þimdi arsa özgür evet ben en önemli dinamik konunun arsa olduðunu düþünüyorum.. 16 TL lik MUTGG sonra TURGG 70 dönüm arsayla 80 'li fiyatlarda.. bunu gizlemeye çalýþmak sadece vebaldir.. evet varsa yoksa arsa...
ytd deðildir
baþka ne konuþalým,covid-19 kumaþlarýný, devasa bir faprikayý, kasada duran karlarý ama yine de
Arsa candýr can, hemde Bakýrköy osmaniye mahallesinde 51 küsür dönüm arsa,emsale gerek yok...arsa ve çevresine paha ***ilemez...
siz unutturmaya çalýþsanýzda ben arada bir hatýrlatmaya devam edeceðim... benim de bir lotum 82 tl olsa fena mý olur,yoksa bazýlarý neden rahatsýz oluyor bundan...
ytd deðildir
yýl 1993-95 ler... o zaman hep derlerdi...
iþ bankasý þiþe camý satacak...
ereðli yi yabancý alacak....
net holding net turizmi satacak....
nerede ise 10 yýldýr da ateks satacak arsayý....
sen milleti uyutmaya çalýþ afferin sana,, hacý yatmaz artýk... sen uyu... arsa demek proje demek... turgg yi gözümün önünde tutuyorum hayal kuruyorum yasak mý???
ttd deðildir
Yer Ýmleri