daha ne kadar bu baskýlar devam edecek 300-500 lotla hissenin canýný okuyorlar olacak iþ deðil ya.. sabýr taþý olsan çatlarsýn
daha ne kadar bu baskýlar devam edecek 300-500 lotla hissenin canýný okuyorlar olacak iþ deðil ya.. sabýr taþý olsan çatlarsýn
ziraat,piramit kolkola 55 bin lotu ceplediler, önceki gün pramit tahtada kalmamýþtý...kapanýþta da piramit show vardý
þeker ne yaptýðýný biliyor mu ?? 41.188 lot aldý..41.208 sattý, yani kuru gürültü..sýkýþtýrdýlar galiba ..bir çorba kazanmýþtýr belkii,,
TURGG'ye 36 kuruþ yaklaþtýk bugün...
ytd deðildir
pramit harry botter gibi dalýyor ,galiba uzun yolu o açaçak , þövalye gibi ,
ytd deðildir
Neyse biz Covid-9 hastanesi projemize hayal üretelim.. yönetimin proje arayýþý nedir bilemem ama onlar açýklayana kadar ben yeni projeler üreteceðim... TURGG önümde açýk , AKK In TESkSTÝL üniversitesi kampüsünde hoca mý olsam acaba ??
ytd deðildir
hatek bugünde tavan, karsu tekstil tavan vs vs bu da sidik zoruyla % 2 iyi mi ?? yönetim kendi haline býrakmýþ hisseyi, bize bir hikaye lazým,,ben deli dolu Covid-9 hastanesi projesi hayal edeceðim .hastalanýnca (ALLAH KORUSUN) iþime yarar belki...
ytd deðildir
https://tr.investing.com/equities/ak...stil-technical
https://tr.investing.com/equities/ak...il-candlestick
teknik güçlenerek devam ediyor,günlük,haftalýk,aylýk..
ytd deðildir
investing grafikte 15.90 ve 16.30 dirençleri önemli görünuyor, diðer teksktil firmalarý efsaneler yaratýrken biz buna hala teknikle bakabiliyoruz.
Þirketten bir aktivite, 51 dönüm arazi ile ilgili ve yatýrýmcý toplantýsýnda verilen sözlerle ilgili bir aksiyon gelene kadar þahsen teknikle yatýp teknikle kalkýyoruz..diðer konularý da gündeme tutmaya devam tabi...
ytd deðildir
özsermayesini 250 milyondan 86 milyona düþüren,112 milyon tl 6 aylýkta zarar getiren Mnders tektil 1 tl den yükselmiþ 3.62 den iþlem görüyor defter deðeri 0.344 kuruþ görünüyor..
Ateks 466 milyon özsermaye ve 18.50 görünen ki bu reelde çok daha yukarýdadýr 15.42 ile iþlem görüyor, varýný yoðunu tüketmiþ olan 10 kattan fazla fiyattan iþlem görürken bizim ateks defter deðerine bile henüz ulaþamadý bunun neresi adalet,,,tahtacý elini çacuk tut..bu yazdýklarýmý çok az kiþi okuyor ama finansallarý inceleyen ve pozisyon alan twetter gruplarý seni zýplatýr benden söylemesi...
ytd deðildir
Yer Ýmleri