Be güzel kardeþim madem o kadar karamsarsýn vaktini ve paraný burda faydasýz bir þekilde park ediyorsun. 400 küsür hissede ne kazançlar, efsaneler varken, dürüst, doðru ve inançlý bir þekilde cevap vermeni istiyorum neden ????
Ha birde windowsup'ý mahallenin delisi say, ama ben çok deli tanýdým çoðu akýllý ve zeki insanlar napalým onlar da öyle bir çýkýþ bulmuþ hayat yolunda...belki de onlar ortada akýllý geçinenlerden daha dürüst ve topluma daha az zarar vermektedir..
ytd deðildir
Hangi konuda olursa olsun, bir olayýn temeli saðlam,anlaþýlýr,gerçek bilgilerle desteklenir,doldurulursa,insanlarýn o konuda algýsý,bilgisi, güveni güçlenir,daha saðlam bir duruþ sergiiler, binanýn temeli ,demiri, projesi güçlü olursa depreme ve diðer olgulara dayanýklý, insanýn bedenine giren doðal yiyicecekler,düzenli egzersiz filan baðýþýklýk sistemi güçlü, beynimize yüklediðimiz bilgiler,düzenli uyku ve pozitif düþünceler ve güzel bir aile mutlu bir insan... vs vs..
Ancak bir þeyin de altý boþaltýlýrsa,oyulunca,deðersiz ve sýradanlýða sevkedilirse sürekli olumsuz yanlarý öne çýkartýlýrsa kendi sonunu hazýrlar insan , bu insanda hastalýklar,þirkette itibarsýzlýk ve güvensizlik doðrurur. Ve sonu karamsarlýk ve mutsuzluktur.. bunu yapmayalým.. bilmem anlatabildim mi??
ytd deðildir
Son düzenleme : WindowsUp; 12-09-2020 saat: 07:56. Sebep: ilave
Yukarýdaki ifade ettiðim olumlu ,pozitif düþünceleri baþta forum arkadaþlarý; snap, faze, nazým, fastsoul,zafkanka,her kiþi ayýrmadan herkesten çok önemli çok zor iþ olduðu halde tahtayý canlý tutan spekee diye isimlendirdikleri hayali kahramandan bekliyelim..
Çünkü takip ettiðimiz hisse hakkýnda onlarca pozitif,saðlam,temel gerçekler ve beklentiler varken onlarý öne çýkarmak, olumsuzluklarý da elbette gözardý etmeden davranalým.. haydi haftaya pozitif beklenti ve düþüncelerle girelim..
covid-19 pozitif olmakdan da uzak kalalým: maske,hijyen ve sosyal mesafeyi koruyalým..
Ateksin antiviral kumaþlarý nerde satýlýyor ve hangi giyim markasýnda varsa onlarý kullanalým , bu konuda þirketten bir KAP aydýnlatmasý bekleyeyim.. tekstil süper liginde yerimizi alalým..iyi hafta sonlarý diliyorum..
https://www.youtube.com/watch?v=eVOrfTtDS5g
Þenay - Hayat Bayram Olsa
Þarký Sözleri:
Þu dünyadaki en mutlu kiþi
Mutluluk verendir
Þu dünyadaki sevilen kiþi
Sevmeyi bilendir
Þu dünyadaki en güçlü kiþi
Güçlükten gelendir
Þu dünyadaki en bilgin kiþi
Kendini bilendir
Bütün dünya buna inansa
Bir inansa
Hayat bayram olsa
Ýnsanlar el ele tutuþsa
Birlik olsa
Uzansak sonsuza
Bütün dünya buna inansa
Bir inansa
Hayat bayram olsa
Ýnsanlar el ele tutuþsa
Birlik olsa
Uzansak sonsuza
Þu dünyadaki en olgun kiþi
Acýya gülendir
Þu dünyadaki en soylu kiþi
Ýnsafa gelendir
Þu dünyadaki en zengin kiþi
Gönül fethedendir
Þu dünyadaki en üstün kiþi
Ýnsaný sevendir
Bütün dünya buna inansa
Bir inansa
Hayat bayram olsa
Ýnsanlar el ele tutuþsa
Birlik olsa
Uzansak sonsuza
ytd deðildir
Son düzenleme : WindowsUp; 12-09-2020 saat: 08:29. Sebep: ilave
Moody's notu düþürmüþ. Bu tarz haberler geliyorsa iyiye alamettir. Bunlarla çalýþan çevreler, varlýk ele geçirmeK, Almak için not düþürür. Varlýk satmak için not artýrýr. Ateks te yabancý oraný artarken fiyatýn baskýlanmasý gibi [emoji2][emoji16][emoji38]
M2003J15SC cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bir hisseye ancak layýk olduðu kadar deðer verilmeli,12 hazirandan sonra ateks te benim için öyle.. geç kalmýþým sadece..tavana kitleyip alým imkaný bile vermeden hareket etmediði sürece (bunun adý mucize oluyor atekste) hareketleri benim için bilindik,öngörülebilir hareketlerdir,buna göre pozisyon alýyorum..ytd
SM-A730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tayfa belli hep kötüler ama burdalar pd si 1 geçmez miþþþ e niye buradasýn öbürü mütahitler batýk arsalar þöyle böyle býrakýn arsayý vb o halde bu kadar baskýyý niye yapýyorlar 18, 19 a götürmek için mi
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnsan paranýn sahtesini yapar, para da insanýn...yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðil dostça muhabbettir doðrularý olduðu gibi yanlýþlarýda elbet vardýr...
Yer Ýmleri