Az önce yine kesti,,brüt yolu görünüyor sankiSM-A730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az önce yine kesti,,brüt yolu görünüyor sankiSM-A730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kessin bürüt mürüt farketmez maliyeti neredeyse sýfýra düþürdüm sabýrla beklerim
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnsan paranýn sahtesini yapar, para da insanýn...yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðil dostça muhabbettir doðrularý olduðu gibi yanlýþlarýda elbet vardýr...
Hacim rekor kýrýyor....günlükçülere aman vermemeye çalýþýyor gibi..ama hacime bakýldýðýnda trade savaþý var sanki..ytd
Bu yýlý saymazsak En son böyle bir hacimi 2017 yýlýnda yapmýþtý sonra baya bir geri çekilme olmuþtu.
sabah toplantýda olduðum için 29 civarýna %20 yazýlmýþtým hepsini almýþlar sanki ne yapacaklarsa :))
sanki biraz rahatladým diyecem ama kendimi boþlukta hissediyorum...
Evet daha karpuz kesilecek bence de..karpuzun ne olduðunu herkes biliyor zaten....karpuzun yanýnda kavun da var...yani bedelsiz..bir gün hepimiz dönüp hisse fiyatýna baktýðýmýzda " hayaldi gerçek oldu " diyebilir miyiz acaba .? Sesli düþündüm kimse etkilenmesin lütfen ..o yüzden de kesinlikle ytd..
Þöyle aylýk grafiði karþýma alýp baktýðýmda son 5 yýlýn nerdeyse yatay olduðunu ve son 6 aydýr da yukarý yönlü ayrýþtýðýný görüyorum..iyimser yönüm jants'vari bir yükseliþ diyor öteki tarafým saçmala bi sakin ol diyor..ytd
SM-A730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
JANTSA karýna bak bizim zarara bak
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnsan paranýn sahtesini yapar, para da insanýn...yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðil dostça muhabbettir doðrularý olduðu gibi yanlýþlarýda elbet vardýr...
Yer Ýmleri