16 bin adet hacimle yüzde 5 e yakýn düþen hissedir Ateks..bu arada dolaþýmdaki lot adedi 4.2000.000 ....ytd
16 bin adet hacimle yüzde 5 e yakýn düþen hissedir Ateks..bu arada dolaþýmdaki lot adedi 4.2000.000 ....ytd
Hisse azcýk hareketlendiðinde "ne oluyor" diyen SPK, çok ilginçtir ki,bir haftadýr üç beþ bin lotla her gün taban yapan hisseye müdahale etmiyor ve hesap sormuyor...Spk ne iþe yarýyor anlamýþ deðilim...varsa küçük yatýrýmcýya yararý bir arkadaþým anlatýp aydýnlatýrsa sevinirim...
Bu þirketin hicmi kap haberi olmaz
Son atýlan 5 kap iþlem sýrasý kapama
yatýrýmcýsýný yok sayan baþka bir
Þirket yoktur herhalde
Bari biz yaþýyoruz nefes alýyoruz diye bir kap atýn
Kuþ öttükçe hisse düþüyor!
Takipçileri de þaþýyor!
Abladan hiç ses seda gelmiyor artýk..:) .. o yüzden kimsenin gazýna gelmeden iyi düþünün iyi analiz edin..kim ki açýk açýk gaz veriyorsa o tahtadan kaçýn.. ytd
Endeks 5300 ün üzerinde kapatýrsa ki bu þekilde kapayacak gibi...olumlu. bizim tahtada tekrar hacimli iþler oluyor..12 aylýk bilanço ve arsa ile ilgili beklenti tahtayý diri tutacaktýr..benim inancým bu yönde..ytd
Kralkobra kardeþim, ben bedelsizden ziyade arsa için bir giriþim olabileceði düþüncesindeyim..Eðer bir proje düþünülürse yasaya göre çevresinde yer alan projeler "emsal" kabul edilmek zorunda..yok satalým bu arsayý derlerse (ki bu arada bu arsa durdukça daha da kýymetli bir hal aldý..þirket ve ortaklarý bile çok þaþkýn bence..çünkü o bölgedeki arsa m2 fiyatlarý inanýlmaz artmýþ durumda) kasaya ciddi tutarda nakit giriþi olacak..bu ayný zamanda ciddi kar ve firmanýn özkaynaklarýnýn anormal derece artmasý demek..bu tutarý ödenmiþ sermayeye dönüþtürdüðünde "bedelsiz oraný ne olur" hesaplayamýyorum bile..ayrýca bu senenin yeniden deðerleme oranýna göre 200 milyon tl nin üzerinde kar açýklamasý muhtemeldir diye düþünüyorum..yýllarca bekledik zaten ..bunu da bekleriz ne yapalým..bu hisseye sahip olanlar, ayný zamanda istanbulun göbeðinde 51 dönüm arsaya da ortak olmuþ durumda haberiniz olsun..firma faaliyetlerine deðinmiyorum bile..kesinlikle ytd.
Yer Ýmleri