https://www.paraborsa.net/i/nakit-te...kul-1-09-2020/
Temettu listeleri var .guncel.
listeye baktigimizda ortslama 1 tl ustu temettu veren bir þirketin kabaca fiyatlari 12-20 aralarinda oluyor. Bu sebeble temettu politikasi cok onemli.
Bi kardesimiz kabaca temettu hesabi yapmisti daha onceki paylasimlarinda ama bulamadim.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hatalý o bilgi. Doðrusu bu dur. Kapta ilan edilen...
Türkiye Sigorta'nýn, paylarý Borsa'da iþlem gören Halk Sigorta ve paylarý Borsa'da iþlem görmeyen Ziraat Sigorta A.Þ.'yi devralmasýna iliþkin pay daðýtým iþlemlerinin 02.09.2020 tarihinden itibaren gerçekleþtirilecek olmasý nedeniyle, BIST Pay Endeksleri'nin hesaplanmasýnda 02.09.2020 tarihinden itibaren Türkiye Sigorta'nýn paylarýnýn sayýsý 1.161.523.363, fiili dolaþýmdaki pay oraný ise %18 olarak dikkate alýnacaktýr. BIST Pay Endeksleri Temel Kurallarý'na istinaden, söz konusu birleþme nedeniyle Türkiye Sigorta'nýn dahil olduðu endekslerde herhangi bir kapsam deðiþikliði olmayacaktýr
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Lansmanda temettüden bahsedileceðini sanmýyorum. Sektördeki büyüme, uzun vadede hedefler gibi konular gündemde olur diye düþünüyorum.
Kýsa vade sanki üzecek gibi
Orta ve uzun vade pozitif
Yer Ýmleri