Güllük gülistanlık gösterenler aramızda siz siz olun inanmayın....
Güllük gülistanlık gösterenler aramızda siz siz olun inanmayın....
Sorsan Adı halka arz.
ama 1-2 adet halka arz, kalanı nereye arz?
bari bu halka arzların adını değiştirsinler...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, yatırım konusunda kimseye de güvenmeyin...
Global Yatırım Holding iştiraki Naturelgaz 2021'in ilk halka arz edilen enerji şirketi oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) son gerçekleştirdiği toplantıda halka açılma için onay alan Naturelgaz, 8,50 TL fiyatla 25-26 Mart tarihlerinde talep toplanarak halka arz edilecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Halka arz lot miktarı ne kadar
Allah bu kurumların belasını versin vatandaşın alacağı hisselere kendileri çörekleniyor
SPK bugunku olaydan sonra bıraz kafası calısıyorsa veya baskalarına peskes cekmıyorsa halka arzda orantısal dagıtım sıstemını bır daha uygulamaz.
Dıyeceksınızkı neden O zaman acıklayayım
Bugun dusmeyen hatta tavan yap tek hısse TRILC sebıde basıt. Halka arzda orantısal dagıtım oldugu ıcın bu hıssenın cogu hatta nerdeyse hepsi buyuk yatırımcılarda o yuzden panık yapıp satmadıkları gıbı bır tavan daha oturtular.Eger bu hısse esıt dagıtılsaydı bugun taban oldugu gıbı bu kadar tavan serısıde yapamazdı.
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer İmleri