Akdeniz için olumlu haberler gelirmi ben umitliyim en azýndan yatýþacagini düþünüyorum. Dolar/TL umarým son feykini atiyodur ve 7 TL altina düþer. Yoksa piyasa gittikce karamsarlasiyor.
Akdeniz için olumlu haberler gelirmi ben umitliyim en azýndan yatýþacagini düþünüyorum. Dolar/TL umarým son feykini atiyodur ve 7 TL altina düþer. Yoksa piyasa gittikce karamsarlasiyor.
Ayýlara gün doðdu yine... 106 bin ne kadar dayanýklý yarýn gorecez nasip olursa.. yine malda yakalandýk hayýrlýsý bakalim..
Hayýrlý cumalar
NATO Genel Sekreteri’nin Ülkemiz ile Yunanistan arasýnda NATO Bünyesinde Teknik Görüþmeler Baþlatýlmasý Açýklamasý Hk.
NATO Genel Sekreteri Doðu Akdeniz’de yaþanan gerilimin azaltýlmasý, deniz ve hava unsurlarý arasýnda istenmeyen kazalarýn önlenmesi için bir inisiyatif almýþtýr.
Ülkemiz tarafýndan da desteklenen bu inisiyatif Genel Sekreterin bugün açýkladýðý üzere, iki ülke arasýnda NATO bünyesinde askeri - teknik nitelikteki görüþmelerin baþlatýlmasýna matuftur.
Ayrýþtýrma (de-confliction) odaklý bu görüþmeler, Türkiye ile Yunanistan arasýndaki ikili meselelerin çözümüne deðil, esasen iki ülke askeri makamlarý arasýnda evvelce ikili düzeyde de ele alýnan düzenlemelerle alakalýdýr. Yunanistan’ýn NATO Genel Sekreteri’nin bu inisiyatifine destek vermesini bekliyoruz.
Diðer taraftan, ülkemizin Yunanistan ile aramýzdaki tüm meselelere, uluslararasý hukuk çerçevesinde, adil ve hakkaniyete uygun kalýcý çözümler bulunmasý için, önkoþulsuz olarak diyaloða hazýr olduðunu bu vesileyle bir kez daha hatýrlatmak isteriz.
ALMAD madencilik sektörüne giriyormuþ hisse yakýn izleme pazarinda yani riskli ancak küçük bir miktar giriþ yapmayý düþünüyorum al unut þeklinde.. riske karþýn getiri potansiyelide yüksek diye düþünüyorum.
ULAS ta piyasa deðeri þuan 66 milyon 100 milyon hedefine yuruyecegini düþünüyorum yani yüzde 30 potansiyel olabilir.
HDFGS ve ARSAN bankomuz
Cuma günü elim Egeen gitti geri geldi halbuki 692 perde güzel alým fýrsatý vermisti.
ALGYO hala alým seviyelerinde ancak bý türlü sevemedim bana soðuk geliyor fakat potansiyel var.
Soda da baský var gibi ancak düþünülebilir ben alsat yaptým zararla çýktým
Ege gübre sanki büyük oynicam diyor fakat pek bulasmayi düþünmüyorum diðerleri yetiyor þu anda.
Ýzleme listemize birde Psdtc ekleyelim.
Yarýn ola hayrola bol kazanclar.
Son düzenleme : intermes; 07-09-2020 saat: 01:36.
Hedef kalýbýna yazýk fazla ilgi gördün galiba hiç acýmam keserim.
Enson Despec kesmiþtim 6.90 da hale bak 9.39 olmuþ.. indeste tavan..
Al sat dan daha iyisi Al yat hem günlük strese girmiyorsun hemde kazaniyorsun,..
Yanlýþ hareketler yapmaya basladiysan biraz dinlenmek lazým..
Prkme dikkat çekici hale geldi onunda listeye alalim
Yer Ýmleri