“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
geçen gün ankarada 5000 pozitif vardý ama türkiye çapýnda 1.500 hasta açýkaldýlar
malatyada bir günd epozitif sayýsý 900 dü galiba o gün türkiyede hasta sayýsý 1.200 falandý
bir halt olacaðý yok.
Ortaokul matematik problemi gibi. Her hasta kendiliginden + degildir iki eksi bir artý yapýnca öyle sanýlýr. + olan hasta sayýsý sekronize degilse vakada degildir. Sýfýrdýr. Semptom göstermeyen + diger normal + i öperse ama bulaþmamýþsa ona vaka bile denmez. Vakacýk denir. Hangileri dogrudur? LG-M400 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-> Hazine ve Maliye Bakaný Albayrak'ýn ''Kur benim için önemli deðil'' açýklamasýnýn ardýndan, kabineye bir rahatlama geldi. Saðlýk Bakaný Koca: ''Yemiþim vaka sayýsýný...''
-> Berat Albayrak'ýn bir sonraki gösterisi 10 Ekim'de BKM de. Biletler Biletix'de...
-> Sergen Yalçýn: ''Tur benim için önemli deðil, hiç oraya bakmýyorum...''
zaytung'dan![]()
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
çok basit eskiden pozitif çýkan herkes vaka idi vaka kalktý hasta geldi
artýk vaka kelimesi kalktý pozitif çýkýp semptom göstermeyen ve hastanede tedavi görmeyen hasta sayýlmýyor. eþim pozitifti ama semptomlarý hafif olduðu için hasta sayýlmadý 14 gün akrantinayý evde geçirdiama virüs vardý ve bulaþtýrma riski vardý ama hasta sayýsýna dahil deðildi
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri