Originally Posted by
Egeli
Ben eskiden videolarýný dinlerdim. Artýk býraktým.Tam bir liberal. Bu arada ahvalden bolca referans kullanýyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
twitter fenomeni bi finans hojasý var kendisi tuhaf tematik olmaya çalýþan videolar da çekmiþti... 30 saniyede izah edilebilecek bir þeyi , anlat babam anlat videolarý ... tamam doðru þeyleri söylüyor da ben ýsýnamadým ona ... mesela twitterda birilerine yanýt verirken arada caným kelimesini kullanýyor.... birisi bu finans profesörü yurttaþýmýþa adý ile hitap ettiðinde ise hiddetleniyor , babanýn oðlu deðil falan diyor... eee sen tanýmadýðýn yurttaþlara '' caným '' derken bi þey yok , birisi sana direkt adýný söyleyince hiddetlen ??? nasýl bi tutarlýlýk oluyor bu ??? tuhaf ve ilginç ...
ayrýca her þey röböt yapmakla yazýlým yapmakla da olmuyor önce toplum genelindeki baþat kiþiler öncelikli olarak , ahlaklý olacaksýn ... ahlak derkenenn din odaklý ahlaktan bahsetmiyorum...
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Yer Ýmleri