Dolar gayme 1 Ocakta 5.95 gaymeymiþ, þu an 8.2 gayme enflasyon % 37'dir, efendim peynir þu olmuþ, pinpon topu bu olmuþ bunlar hikayedir.
Dolar gayme 1 Ocakta 5.95 gaymeymiþ, þu an 8.2 gayme enflasyon % 37'dir, efendim peynir þu olmuþ, pinpon topu bu olmuþ bunlar hikayedir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ulu önderimiz Atatürk'ü saygý ve özlemle anýyorum. Ruhu þad olsun.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Damat gider ayak naciye bi tiger aparkat çakmýþ sanýrým ama hakem kararýyla maçý kazanan naci oldu
FINISH HIM !
CRASH TÜM HIZIYLA DUBLE YOLLARDA
Aramýzda ülkenin batýþýndan mutlu olan orrrrr çocuklarý olduðunu bilmenizi istedim .
Bunlar sümüklü hocalaryla ülkeyi yerken ekmekleri kesilince yurtdýþýna kaçýp oradan deðiþik hesaplar alýp provokasyon yapýyorlar.
Ülke yýkýlýnca sümüklü hocalarýyla birlikte kahraman gibi geri gelemenin hayalini kuruyorlar.
Alayýnýn amhickslsk , kendi ülkesinin rezil olmasýný isteyenin , milletin aç kalmasýný, köle olmasýný isteyenin annnassiniiii avvvradþýný sileyim.
tcmb'nin kasým ayý toplantýsýnda, þu andaki durumda bir deðiþiklik olmazsa en az 350 bp artýþ bekliyor piyasa. reis ikna olursa tabii..Originally Posted by reuters
ancak, faiz artýrmaya hazýrlanan ekip gönderildiðine göre, piyasanýn beklentisi gerçekleþmeyebilir..
bu durumda 180 milyar usd kýsa vadeli dýþ borç nasýl çevrilir soru iþareti...
öte yandan faiz artýþý ise istihdam ve tüketim tarafýný kilitleyecektir. küresel faizler sýfýra yakýnken, yüzde 20 lere yakýn faizle ekonomiyi çeviremezsiniz..
hele de bütçe açýðýnda da artýk gidilecek yol kalmamýþ ise..
ytd..
Yer Ýmleri