-
Şaka maka dün itibariyle konut faizleri aylık 1.2 oldu devlet bankasında bile.yıllık %15 yapar. Konut kredi faizi bu ülkede ki en düşük oran.
Mevduat faizi ise 11-12 de halen. Damat cidden iyi iş yaptı. Mevduat faizini konut faizinin altında tutabilmek büyük başarı .
-
-
Albayrak: İstihdam alanında oldukça kuvvetli olan inşaat sektöründen güzel haberler gelmeye devam ediyor, Konut satışları Ağustosta geçen yılın aynı ayına göre %54,2 artarak 170.408’e ulaştı, sektörümüzü kutluyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Albayrak: İstihdam alanında oldukça kuvvetli olan inşaat sektöründen güzel haberler gelmeye devam ediyor, Konut satışları Ağustosta geçen yılın aynı ayına göre %54,2 artarak 170.408’e ulaştı, sektörümüzü kutluyorum
Ben kamu banklarını kutlardım. Bu başarı onların eseri
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
Emekli Tümamiral Cihat Yaycı'dan Doğu Akdeniz açıklaması: Türkiye'nin 572 yıllık ihtiyacını karşılar.
Emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, Girit'in güneyindeki doğalgaz rezervlerinin Türkiye'nin 572 yıllık ihtiyacını karşılayacak düzeyde olduğunu söyledi.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/emek...rsilar-1766122
Ve zat-i muhterem bu amirali emekli etti.
Nedeni de, bir rant ihalesine comak sokmak.
Hani bazen, bu yasananlari, milletin bekasi icin yapiyor diye dusunenler var.
Belki, okur, ogrenir, dusunurler.
-

Originally Posted by
MedwiG
bakalım ekim ayında da eylül ayı verileri için benzer birşey soyleyebilecek mi?
-
Kredi Notunun Türkiye İle Aynı Olduğunu Fark Eden Tanzanya'da Moraller Yerinde: ''Demek kabilede bir de ekonomi bilen adam olsa...'' 
http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=380671
-

Originally Posted by
Batman
bakalım ekim ayında da eylül ayı verileri için benzer birşey soyleyebilecek mi?
Bence soyler.
Moddy's, kararini 3 gun onceden bunlara yazili olarak duyuruyor, bu, o gunlerde, 3.ceyrekte V tipi yukselis edebiyati yapiyordu, madem Moddy's den boyle bir karar gelecek, sus dimi, yok anlik butun isler.
Kayinbabasi da , Moody's'in karari uzerine, S&P icin demedigini birakmiyor, o henuz kimin not kirdiginin bile farkinda degil.
Yersen.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri