-

Originally Posted by
ressam
Ayhan başkan, Ankaranın eskisi olarak siz bilirsiniz. BAŞKENTGAZ diye bir doğalgaz firması var. Kartlı sayacıma bugün gaz alayım diye gazmatiğe gittim. Kredi kartı ile satın almak mümkün değil ( düzenek yok )
PTT gazmatikte kredi kartı yeri var ama ne hikmetse kredi kartlarını '' okuyamıyorum, üzgünüm '' diyor. Sonuçta nakitle almaya mı zorlanıyoruz yoksa ben mi beceremiyorum ?
Ben hep nakit aldığımdan gazmatiklerde kredi jart varmı bilmiyorum. Muhtemelen yoktur. Zira gazmatikler komisyon alıyor. Birde kredi kartı komisyonu alınırsa sıkıntı olabşlir. Ptt matiklerden hiç işlem yapmadım. Direk ptt gişelerinden ve nakit aldım içeride kredi tahsilatı için post cihazı var ama gaz alımında kullanılıyor mu bilemiyorum
bir halt olacağı yok.
-
-

Originally Posted by
Egeli
Ne alaka
İki partinin seçmeninde hem ak partiden hem hdpden yoruldu. İkisinide desteklemek zorunda değiller. HDP’nin kobane sevdasının nereden çıktı acaba ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kobani olayları ven 6 yıl önce adanada iken olaylardı üzerinden 6 yıl geçmiş nereden çıktı bir daha soruşrurulması
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53

Originally Posted by
Pscyokinesis
4.95 e kilosu tavuk vardı .
tavuğu 49.5 ten aldıysa kötü
-

Originally Posted by
ayhan53
Kobani olayları ven 6 yıl önce adanada iken olaylardı üzerinden 6 yıl geçmiş nereden çıktı bir daha soruşrurulması
Gundem degistirmek icin Baskan, ekonomi fena goctu..
-
-

Originally Posted by
Tinaz
Ben bu dusunceye katilmiyorum.
Gecenlerde Biji Ahmet acikladi, son 300 yildir, bu yolsuzluk suruyor, diyordu, adam prof. herhalde dogrudur.
Ben 3 bin sayfadır diyorum , Osmanlı 'nın ne olduğunu
-

Originally Posted by
ayhan53
Kaç tane ülke ile savaşmış içerdwki binlerce haini yenmiş yargılamış bir kısmını asmış adam içeride dışarıda onbinlerce düşmanı olan adam ya korumasız ya 3-5 kişi ile sürekli vatandaşla iç içe oturyor geziyor sohbet ediyor.
İtibardan tasarruf etme noktasında kırgınım kendisine .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri