“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Ýsyan deðil ama bu rakamlar ülkeye zarar veriyor , yapýlan hatalarýn sonucunu hepimiz çekeceðiz .. Dolarýn bu fiyatlarda olmasýndan neden memnun olalým ki ? Ama bu ortamda olmasý gereken bu , maalesef dolarýn düþmesi için de bir sebep yok .. Þimdi çýkarlar zk ile oynarlar yada yurt dýþý swapla oynarlar geçici çözüm bulurlar ama bunlar nafile .. Enflasyon ile verdiðimiz faizin ne kadar alakasýz olduðunu biz görüp ekonomi yönetimi görmüyorsa diyecek bir þey kalmýyor ve oturup kaderimize razý olup dolarý izliyoruz .. Hayýrlýsý ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
usd/try 7.8315
Hep beraber gelecekte yaþayarak göreceðiz.!!
Borsada iþlem gören anlý þanlý þirketler dahil
hepsine yakýný
kefen parasýna
yapancýlarýn eline geçecek.!!
Sistem tüm verimli
kaynaklarý yabancýya peþkeþ çekmek için kurulu.!!
Sistem Týkýr týkýr çalýþýyor.!!
Salam taktigi.!!!
Vatandaþ gaz masallarýyla uyutuluyor.!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri