Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Pansumaný yapan hemþireye göre degiþir. 2001 deki gibi bulsunlar kemal derviþ gibi dünyaca tanýnan birini getirsinler ekonominin baþýna bak nasýl iþe yarýyor pansuman. Benim aklýma helen en önemli çare bu. Sagcý solcu dinci ateist farketmez iþini iyi yaptýgý dünyaca bilinen güvenilen biri olsun yeter. Güven olmadan kimse ne içerde 1 dolar bozdurup faize yatýrýr nede dýþardan 1 dolar yatýrým gelir. 1000 puan artýrsýnlar faizi þu ortamda hangimiz dolar altýn bozdurup faize yatýrýr. Bilinçaltýnda hep dolar yinede daha iyi getirir var. Güven yok ekonomiye çünkü. O adamý bulurlarsa 2001 den sonra dolarýn 10 sene halini bilenler sýraya girer dolar bozdurmak için. Bizim 3 kuruþla düþmez tabi ama güven oluþunca 3 kuruþta ayni 300 kuruþta ayni davranir. Ýmf ile anlaþma imkansiz gibi. Tek çare drogba gibi biri bence. O ikna ederse imf anlaþmasýný suçluda o olacagý için 1 taþla 2 kuþ vurulacagýndan belki o zaman olabilir.
LG-M400 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri