Doktor olmak için okumaya gerek yokmuþ ..
Doktor olmak için okumaya gerek yokmuþ ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Oynatmaya az kaldý, Arjantin olmaya az kaldý, kýyamet tüm hýzýyla otobanda diyor reis...
Þey ile öeteki þey gene hareketli sabah sabah. Sanýfým YEP den umutlarý yok. Ýlk YEP i hatýrlayýn suzan sabancý ferþt þahenk mehmet xengþz ülkenin bir çk iþadamý ve ekonomisti oradaydý. YEP açýklanýnca hepsi öve öve bitiremediler o yepi. Þimdþ o rafa kalktý yenisi geldi. O yepten sonra milli gelir mi arttý cari açýk mý düzeldi iþsizlik mþ bitti ihracatmý arttý üretim mi patladý dolar mý düçtü ne oldu ne kazandýk o yepten
bir halt olacaðý yok.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...50#post4799650
Gerek kalmadý Deniz Hocam yazmýþ okuyun
bir halt olacaðý yok.
yepteki 2020 ve 21 kur hedefine bakýnca gerisini okumaya ihtiyaç duymuyorsunuz. Hani napolyon savaþý hangi nedenlerle kaybettik diyince general saymaya baþlamýþ barutumuz bitti ile baþlamýþ napolyon tamam gerisini saymaya gerek yok demiþ bizdede kura bakýn yepte gerisine gerek yok
bir halt olacaðý yok.
Azerileri desteklemek için ben olsam devletin yerinde Kýbrýs’ýn resmen tanýmasýný ilk þart olarak koþardým hala hiçbir ülke tanýmadý belki ilk ülke olmak isterler diye
Üstüne birde fazlaca ciddi indirimde gazda isteyebilirler madem kardeþ ülkeyiz yapsýnlar bir güzellik
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kýbrýsý tanýmasýnýn önündeki engel zaten karabaðdý.
Bu sorun çözülürse Türkiye ermenistan, ermenistan-azerbaycan iliþkileri normalleþecektir. Bu kýbrýs kadar olmasada önemli bir kazaným olacaktýr. Yeter ki Ýþi yolundan çýkaracak bir hata yapýlmasýn. Veya rusya daha kýsa çizgiler çizmesin
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri