-
Dün satış olarak bir kısımını 8.11 vermiştik 3 ay fiziki olanlarına dokunmamıştım
-
Ekonomi uzmanı Prof. Dr. Seyfettin Gürsel de tele-dolandırıcıların kurbanı oldu. Özel bir üniversitede görevli Prof. Dr. Gürsel'e (71), geçtiğimiz günlerde telefonla ulaşan tele-dolandırıcılar, bankadan aradığını söyleyerek hesap işletim ücreti olan bin 321 liranın iadesi için TC kimlik numarasını ve anne kızlık soyadını paylaşmasını istedi.
http://m.patronlardunyasi.com/haber/...dirildi/242177
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
refaba
Dün satış olarak bir kısımını 8.11 vermiştik 3 ay fiziki olanlarına dokunmamıştım

Ben de kademeli kademeli veriyorum, Mehmet bey gibi zirveden satacak donanım yok bende .
-
-
Tüik: Ekonomik güven endeksi ekim'de 92,8 (önceki 88,5)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
hahahahah dolar arttıkça milletin ekonomiye olan güveni artıyor la herkes mi dolarda
bir halt olacağı yok.
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Originally Posted by
Egeli
Telefon ihtiyacı olmayan birinin 100 yıl çalışmasına gerek olmaması güzel.
Bu konulara katılmıyorum. Telefonların çoğu aynı işlevi görüyor. Fazla paraya gerek yok.
Ama ev derseniz, ilaç derseniz, tüp bebek derseniz işte o zaman anlamlı oluyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merkezde Ev 1000-1500 yıl arası yazıyor
Bugün yabancı başında gördüm
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
ayhan53
hahahahah dolar arttıkça milletin ekonomiye olan güveni artıyor la herkes mi dolarda
Dolar artıkça Avrupa 'nın Çin 'i olmaya biraz daha yaklaşıyoruz. Sanayi hamlemizi durduramayacaklar, rekabet gücümüzü kıramayacaklar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri