yeni baþkanlar hayýrlý olsun
yeni baþkanlar hayýrlý olsun
Trump Putin'in Truva atýydý.
Küreselciler ABD ve Ýngiltere olmak üzere 2 büyük devi kaybetmiþti þu an maç berabere.
Abd küreselcilerde Ýngiltere Ulusalcýlarda
Boris de Ýngiltere'den devrilirse Globalizm ve liberalizm tekrar küllerinden doðabilir...
Þimdilik maç ortada..
Biden kazanmak zorundaydý aksi halde globalizm ve liberal ekonomi doðduðu yerde bitecekti.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
murat uysal dolar/tl 8.55 ve üstüne doðru giderken acil toplantý ve faiz artýþý talebinde bulundu. sonrasýnda bazý kuþlar 8.40'lara kadar bunu sattýlar. rte muhtemelen hopp birader sen faiz arttýrdýn da noldu ahanda önünü alamýyoruz deyip bunu sepetledi. veya murat uysal istifayý basmýþ da olabilir. ama rte buna izin vermez tabii. sonra bizim dolar short kuþlar bir anda dolar long olmaya baþladý ve 8.65 görüp günü 8.53'ten kapadýk. biliyorsunuz rte'nin þekeri düþtü mü gözü görmez dünyayý.
biden in secilmesi,mb baskaninin gorevden alinmasi.
ilginc bi ptesi olacak..
Herkesin aksine Biden sonrasý FED'in parasal geniþlemeden çok parasal sýkýlaþtýrma ve faiz artýþlarýna gideceðini düþünüyorum.
Bu da DXY'nin önümüzdeki dönemde güçleneceði anlamýný taþýr.
Hatýrlarsanýz FED faiz artýþýna tam devam edecekken Trump engellemiþti. Fed yine dünyaya ayar vermek için sýkýlaþtýrma ve faiz artýþýna gidecektir diye düþünüyorum. Belki formaliteden covid için ufak bir kurtarma paketi olur ama sonrasýnda sýkýlaþtýrma ve faiz artýþý gelecektir bence
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri