Bir arkadaþýn deðerlendirmesi. Herkes biliyor ama hatýrlatma olsun.
Sorunlar: Artan enflasyon ve iþsizlik, Kurlarýn aþýrý deðerlenmesi, Bütçe açýklarý. Bu sorunlarýn reçetesi
1. Para basmayý býrakacak yetmez aþýrý verdiði likiditeyi sterilize edilecek.
2. Vergilerde çok yüksek artýþlara gidilecek.
3. Kamu harcamalarý sert bir þekilde kesilecek.
4. Politika faizi 20 üzerine çýkarýlacak, belki bu bile yetmeyecek.
5. Mb baðýmsýzlýðý saðlanacak. Bu ortamda nasýl olacaksa bilemiyorum. Tabi bu arada faiz enflasyona neden olur gargarasý artýk kullanýlmayacak.
Bunlar yapýlmadan hiçbir þey düzelmez. Þimdi kendi kendime soruyorum bunlarý bu adamlar yapabilir mi diye, yapamazlar diyorum. 18 yýldýr Ýktidardaki bir parti bunlarý yaparsa kendi topuðuna deðil kafasýna sýkmýþ olur örnek 2002 seçimi. Ben sorumlu makamlarýn bu konularda alacaklarý tedbirlere bakacaðým. Bu tedbirlerin biri ikisi ile sorun çözülmez diye düþünüyorum tamamýnda aksiyon gerekir. Yukarýdakilere çok ilave yapýlabilir bunlarýn ana konular olduðunu deðerlendiriyorum.
Þaka maka bugün güzel düþtü
ONEPLUS A5000 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Artý,
Güven yok, liyakat yok, saltanat þatafat ve hortumlama var, MB bin kasasýnda metelik yok, altýn swap hariç -83 milyar dolar, altýn dahil swap hariç -52 milyar dolar NEGATÝF rezerv var ve ben düþtükçe alýyorum deyip daðýlýyorum. [emoji16][emoji23]
Lenovo P1a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Akparti MYK toplandý , parti sözcüsü ömer çelik'in 19:00'da konuþmasý bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dow Jones 29.757,69 29.933,83 29.467,90 +1.434,29 /+5,06%
DAX 13.153,95 13.296,15 12.667,85 +673,93 /+5,40%
S&P 500 VIX 23,82 25,05 23,33 -1,04 /-4,18%
Dolarcýkta 8.19.
Sanýrým açýklamalar borsanýn kapanýþýndan sonra gelecek,ben olsam damadý yedirmem![]()
Yer Ýmleri