-

Originally Posted by
MedwiG
Bülent Arınç Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı

Bu istifa yok hükmündedir benim icin once twitterdan facebooktan ilan etmeliydi
-
Çok duygusal olan mühim kişinin İsmailağa cemaati ile bir yakınlığı var mı acaba ?
-
-
Ayhan bey , geçen hafta size Ankara kulislerindeki dedikoduyu sormuştum. Sanırım gözden kaçtı. Dedikodu doğru çıktı. Ara sıra duyduklarınızı buralara yansıtırsanız , adımlarımızı daha rahat atarız.
-

Originally Posted by
ressam
Çok duygusal olan mühim kişinin İsmailağa cemaati ile bir yakınlığı var mı acaba ?
Onun din unsuru olan herkeslen bağlantısı vardır,üstelik gizliden fetoş hayranıdır.
-

Originally Posted by
MedwiG
İletisim Baskanligi : Sayın Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden affını talep etmiş, Sayın Arınç'ın talebi Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kabul edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
İletisim Baskanligi “affını talep etmiş “ şeklindeki tweeti silerek “ayrılmayı talep etmiştir” şeklinde yeni bir tweet attı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
ayhan53
af dileyen dileyene
Yeni moda,zama,enflasyona güncelleme,faiz yükseltime ayarlama,yani oy veren kerizler uyanmasın,uyandırma kerizi bunlandırmasın denizi
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri