Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır. Trending Now On Bing
Bak, son günlerde başarılı trade lerin oldu..bir özgüven patlaması yaşıyorsun..daha 3 gün önce çizgisini bozmayan filan dedin, eyvallah...saydığım birisin de diyorsun..teşekkürler.
Ama, 40 yılın başı birine iltifat ettim..sık yapmam biliyorsun...hem kendin de yazıyorsun..bilgili biri diye...ben de bir şeyler öğrendim dedim...emlak, dolar vs görüşlerini biliyorum...hatta beraber rakı sofrasına oturmuşluğumuz da var..yani bire bir tanıdğım da biri...sen neden bu kadar uzattın mevzuyu.
Geçen gün gaz veriyorsun dedim..demediğini bırakmadın...sen farkında olmayabilirsin, ama poz alınca çok inanıyorsun, son günlerde başarıl olduğun için de abarttığının farkına varmıyorsun belki.
Bu arada, şu faiz artışı olmasaydı, dolartl ne olurdu Allah bilir...indirime rağmen buralardaysa...demek ki, faiz kararı olmasa, borsamız şu an çok kötü bir durumda olabilirdi.
özetle, gaza gelmemek lazım diyeyim yine.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Siyasi görüş ile yatırım yapan ve para kazanan sadece o siyasi örgütün içinde olanlardır.
Bizim gibi dışarıda kalan normal halkın finans açısından daha profesyonel düşünmesi lazım.
Kafasına 5 kilo jöle sürüp binlerce dolar maaş alıp konuşanları dinlersen donunu alırlar...
Zaten o adamların maaşlarda bu şekilde çıkıyor.
napiyo bu palaya 1 saattir hiç ekşın yok.. tuzu yiyince kafaya ayılamadı galiba...
yanlız adamlar Garan ı vermediler. Kapanış nasıl olacak bakalım.
Yabancı bir sonraki TCMB toplantısı ve ABD seçimini bekler bence.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri