Sayýn Buraktepe sizin düþünceniz nedir gidiþatý nasýl deðerlendiriyorsunuz.
YTD
Sayýn Buraktepe sizin düþünceniz nedir gidiþatý nasýl deðerlendiriyorsunuz.
YTD
Var 1 sýkýntý biz bilmiyoruz yada gidecek de topluyamadýlar diyecem 6/7 aydýr ilk 5 deðismiyor adet deðismiyor son zamanlarda citi artirmiþ paylarýný,deniz,is ayni ne hali varsa görsün
bugün öðle saatlerinde ekotürk ekonomi kanalýnda ahmet mergen þekerbank grafiði yorumlarken aynen þunlarý söyledi. bu bankayý ara sýra birileri alýr satar birkaç haber yaparlar 106 -115 ve 115-130 arasý gider gelir. eðer zararda deðilseniz satabilirsiniz. grafik 106 yý gösteriyor buralarda da tutunamaz ise 0.85 lere kadar inebilir. hale bakýn bankaya hissesine dolaylý olarak resmen dandik dedi adam. gerçi haberle hisse hareketlerine bakýnca da adama hak veriyor insan. aylarca bekle en iyi dönemde bile þeker gyo halka arz etme borsa döviz rezil hale gelsin sende halka arz müracaatý yap. neresinden bakarsak bakalým rezillik beceriksizlik yada bir oyunun parçasý yapýlanlar.
Kendi kendine takýlan bir hisse. Ýþimiz iþ bununla haberde fayda etmiyor
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum benim dusuncem hisse icin umutluyum. Son mal toplamalar olarak degerlendiriyorum bu hareketlerini. Suan bankalar geriledigi icin buda onlara ayak uyduruyor. Iki gun evvel dikkatimi ceken dort adet hisse aldim alctl yksln celha asuzu. Onlar yerine skbnk alacaktim son an caydim. Yalniz nisan yada mayis ayinda yurt disindan piyasalara dolar faiz darbesi gelebilir. O zaman araliginda hissede olmak ne derece dogru bilemiyorum. Ben 1.62 den almis oldugum hisseleri tasimaya devam ediyorum. Bizim hisseyi yapan grub belli zaten. Yeterince mal toplayinca gotureceklerdir. Isin su kusimida var. investing ve telegramda cok takipcimiz var. ky cok yuklu hissede. Habere ragmen gitmemesi onlari dokme istegidir.
Yer Ýmleri