Originally Posted by drheart Valla hocam yorum yapmaya deðecek hareket yok ortada. Maliyeti yüksek arkadaþlara bol sabýr diliyorum. Çok zor bol sabýr gerektiren bir kaðýt Yazýyoruz iþte boþ boþ, yazmýþ olmak için....
Originally Posted by azaz Yazýyoruz iþte boþ boþ, yazmýþ olmak için.... endeks +1,01%.... 38-39 da.... 39 da; bekleyen 11,8 milyon bekliyor....
Originally Posted by azaz endeks +1,01%.... 38-39 da.... 39 da; bekleyen 11,8 milyon bekliyor.... bu gün; 39 da bekleyen, 9.7 milyon lot var.... bunda durum ayný.... 0%....
39 U görecek mi acaba bugün? Yoksa 40-41 de de bekleyen bol miktarda lot var Originally Posted by azaz bu gün; 39 da bekleyen, 9.7 milyon lot var.... bunda durum ayný.... 0%.... YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by drheart 39 U görecek mi acaba bugün? Yoksa 40-41 de de bekleyen bol miktarda lot var 39 dan düþürüyolar bir kaç gündür....
Originally Posted by azaz 39 dan düþürüyolar bir kaç gündür.... 40 olmuþ....þaþýrttýlar beni....
Originally Posted by azaz 40 olmuþ....þaþýrttýlar beni.... sabahtan az bir zaman hareketliydi; 42 yaktý....(42 den 1000 lot alýnmýþ....) yine 39 olmuþ.... 39 da, 7.08 milyon lot bekliyor....
Forum Rules
Yer Ýmleri