Originally Posted by karar_anı kimmiş o sekizyüz sene yaşayanlar. valla merak ettim. hz yuşa nın on yedi metre boyunda olduğuna inanıldığı gibi olmasın? Hz. Nuh var 950 sene yaşamış. 800 ile kayda giren birini duymadım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit Hz. Nuh var 950 sene yaşamış. 800 ile kayda giren birini duymadım. bu konu karışık biraz birşey diyemiycem. alah sağlıklı ömürler versin ne gülüyosun? belkide hala yaşıyordur
Originally Posted by karar_anı bu konu karışık biraz birşey diyemiycem. alah sağlıklı ömürler versin ne gülüyosun? belkide hala yaşıyordur Zamanın bileşenlerini bilen biri mi konuşuyor? yoksa sabit olduğunu mu düşünüyorsun zamanın. biz o faslı geçeli epey oldu.
Originally Posted by şahit Zamanın bileşenlerini bilen biri mi konuşuyor? yoksa sabit olduğunu mu düşünüyorsun zamanın. biz o faslı geçeli epey oldu. bu işi fazla kurcalarsak sonu din"e varır onun için dursun durduğu yerde
Originally Posted by karar_anı bu işi fazla kurcalarsak sonu din"e varır onun için dursun durduğu yerde fiziğe gir o zaman, Relativiteden başla, solucan deliğinden çık.
Originally Posted by şahit fiziğe gir o zaman, Relativiteden başla, solucan deliğinden çık. ben o kadar tahsilli biri değilimki.. en fazla internete girip kopyalarım gerçi fenada olmaz, ne kadar bilgili biriymiş derler solucsanın neresiydi?
Hz. yuşanın boyunun o kadar uzun olması pek mümkün gözükmüyor. çağdaşı ferolar normal insan boyutundaykene. Lakin bu bir zamanlar develerle birlikte devlerin de yaşamış olabileceğini geçersiz kılmıyor.
Originally Posted by şahit Hz. Nuh var 950 sene yaşamış. 800 ile kayda giren birini duymadım. bazı mezarlar bulunmuştu cesetin boyu apartman büyüklüğünde nerdeyse o cüssede biri günde 3 geyik gömüyodur bence rahat )
Forum Rules
Yer İmleri