Ulan nedir bu başlığın çektiği..20 yıllık forum hayatımda küfür etmedim, sonunda benim de şalterim atacak...1-2 kişiye dümdüz gideceğim. ilk cezamı da alacağım.
Millet deliye hasret, biz akıllıya!!!
Ulan nedir bu başlığın çektiği..20 yıllık forum hayatımda küfür etmedim, sonunda benim de şalterim atacak...1-2 kişiye dümdüz gideceğim. ilk cezamı da alacağım.
Millet deliye hasret, biz akıllıya!!!
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Kasten yapıyorlar nick alıp geliyor maksat laf geçirmek. En güzeli hiç tahmin etmemek abi gerçekten yapamıyoruz tutamıyoruz kendimizi ama sanırım tahmin etmemek lazım. Gerçi o da işlerine geliyor herhalde onun için böyle pislik yapılıyor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dax sos veriyor
Sana değil senin gibilere diyorum. Ben buraya yazarken kimse aynisini yapsın diye değil kendim gibi ekran basindaki traderlar ile duygu düşünce paylaşmak onlar ne düşünüyor onu görmek için yazıyorum- koyun gibi takip edecek adam arasam Twitter a giderdim.
Twitter investing bilmemne varken, bu forumda hisse başlıkları varken, gelip viop forumunda millete salça olmak ne demek yorumu okuyanlar yapsın.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri