Tam Nasrettin hoca hikayesi.. koyunların yünleri dikenlere takılacak, yünleri toplayıp, ip yapacak, satacak. Kafalar iyi galiba, ne içiyorsanız ben de ondan istiyorum![]()
Tam Nasrettin hoca hikayesi.. koyunların yünleri dikenlere takılacak, yünleri toplayıp, ip yapacak, satacak. Kafalar iyi galiba, ne içiyorsanız ben de ondan istiyorum![]()
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
e-507 "mesela,olsa ne güzel olurdu" diye "mizah" yapmış,ama burada sanki böyle bir ihtimal varmış gibi diye bayağı ciddiye alınmış...
Bloomberg'in yazısı, yuan'ın küresel piyasalarda konvertibil bir para olabilmesi için neler yapılabilir şeklinde bir zihinsel çalışma..
https://www.bloomberg.com/news/artic...w-twitter-asia
Ekonomi dibe indikçe, millet olmayacak şeylerin hayalini kuruyor. Osmanlı'nın son döneminden bir farkımız kalmadı. Kimi saltanatı devam ettirme derdinde, kimi saltanata yaltaklanarak cebe ne indiririz derdinde. Kimi bu rezil durumun gerçek mimarlarını görmekten uzak ya da görmek istemeyecek bir cehaletin içinde. Kimi Trump ya da Biden'dan medet umar durumda,......
Bu günleri yaşayınca insanın Atatürk'e olan hayranlığı kat kat artıyor. Osmanlı'nın ekonomiyi dibe indirdiği, dönemin insanlarının kimin mandası altına girelim tartışması yaptığı bir ortamda, "manda ve himaye kabul edilemez" deyip, emperyalizme karşı bayrak açmak için (afedersiniz) ciddi yürek yemiş, taş.aklı biri olmak gerek.
Bir kez daha anıyorum.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri