-
-

Originally Posted by
sinterklass
Mert abi işler değişti teknik anlz + azla yetinirsen kazanabiliyorsun... Gün sonu +ya geçmişken yine kalas gibi eksi kapadım 3. Eksi günü oldu kaymağı gidince tadı kalmıyor..
Evet sevgili sinter işler çok değişti ...
Geçen sene bu zamanlar çok keyifliydik hepimiz fakat bu sene bir bütün olarak herkesin moralı bozuk ,en kısa zamanda hepimiz feraha kavuşuruz İNŞALLAH
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
Rock'n Roll
gündüz kimseleri burada göremeyince başka mekanlara kaçıyorum hocam...
Maalesef çoğumuz terste olduğu için yazacak paylaşacak çok şey kalmadı ,kimsenin keyfi yok ondan uğrayan da olmuyor ..İNŞALLAH kısa zamanda düzelir bu durum
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
Rock'n Roll
ara vermiştik mesai bahara kadar artık full

tatile kadar

Her şeyin hayırlısı İNŞALLAH
Hayat hoş gerisi boş
-
küçük bir öngörü .... yarın karar günü diye yorumluyorum .... 146 gibi bir kapanış short pozlara önümüdeki hafta sıkıntı yaşatacaktır... ama 145 denenip dönerse o zaman longlar günlük ve önümüzdeki haftaya sıkıntı yaşayacaktır... hafta sonu detaylı bir çalışma yaparak paylaşırım ... bol kazançlar.....
günlük terse yatırmalara dikkat ...özellikle yarın için .....
-
neyse cümleten iyi akşamlar ...bol kazançlar....
-
-

Originally Posted by
Rock'n Roll
küçük bir öngörü .... yarın karar günü diye yorumluyorum .... 146 gibi bir kapanış short pozlara önümüdeki hafta sıkıntı yaşatacaktır... ama 145 denenip dönerse o zaman longlar günlük ve önümüzdeki haftaya sıkıntı yaşayacaktır... hafta sonu detaylı bir çalışma yaparak paylaşırım ... bol kazançlar.....
günlük terse yatırmalara dikkat ...özellikle yarın için .....
Her zamanki gibi güzel bir öngörü
Hayat hoş gerisi boş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri